Vacature: Digital marketing consultant

Orange Talent is op zoek naar een digital marketing consultant. Wil jij jouw ervaring met online marketing inzetten om de ambities van onze opdrachtgevers te realiseren? En wil je deel uitmaken van een fanatiek en vooral gezellig team? Dan maakt Orange Talent graag kennis met je!

Jij:

  • Krijgt energie van goedlopende campagnes;
  • Hebt minimaal 2-3 jaar ervaring als online marketeer (liefst aan bureauzijde);
  • Bent zeer bedreven in o.a. conversie optimalisatie (CRO), social en data analyse;
  • Deelt je kennis met plezier met je collega’s;
  • Voegt waarde toe aan ons team met je humor en commerciële blik.

OrangeTalent:

  • Biedt je een fantastische werkplek met een fanatiek team van marketeers, designers én programmeurs;
  • Heeft de leukste opdrachtgevers die hun ambities waarmaken;
  • Vindt jouw ontwikkeling belangrijk en stellen jaarlijks €2000,- opleidingsbudget per persoon beschikbaar;
  • Biedt arbeidsvoorwaarden passend bij jouw werkervaring;
  • Organiseert leuke uitjes en gezellige borrels.
Dus. Ambitie aan. Blink uit!

Wat ga je doen?

Als Digital Marketing Consultant maak je deel uit van een ambitieus team. Je bent doortastend en communicatief vaardig, met een analytische geest. Jij weet zowel een communicatieadviseur als een directeur te overtuigen van de toegevoegde waarde van online marketing. Je maakt afspraken met de klant en zorgt voor de uitvoering.

Bij OrangeTalent werk je voor veel verschillende opdrachtgevers. Genoeg variatie dus! Met verrassende en creatieve ideeën zet je onze opdrachtgevers in de markt en boek je mooie resultaten. Je denkt uiteenlopende customer journeys uit en realiseert die samen met je collega’s.  Je analyseert en optimaliseert het online bezoekersgedrag en weet de traffic vanaf online channels te verhogen. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. 

Het is een pré als je ervaring hebt in conversie optimalisatie (CRO), social en data analyse. Of je specialist of generalist bent, maakt ons niet uit. Als specialist zul je zeker de kans krijgen om je ook op andere gebieden verder te ontwikkelen, zodat je breed inzetbaar bent. 

Mooie kans: Als je de ambitie hebt en je mooie resultaten hebt behaald, kun je op termijn doorgroeien tot leidinggevende van de marketing afdeling. 

Een greep uit de opdrachtgevers van Orange Talent

Wij werken dagelijks aan uiteenlopende campagnes. Van het veroveren van de boilermarkt tot het online verkopen van hondenvoer. Dat is lang niet alles. 

Over Orange Talent

OrangeTalent is een digitaal bureau uit Ermelo dat organisaties laat uitblinken. We zijn ambitieus en no-nonsense, net als onze opdrachtgevers. We hebben een talent voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld. En een team dat weet hoe je goede ideeën vertaalt naar klinkende resultaten.

Klaar om je ambitie aan te zetten?

Ben jij klaar voor de volgende stap en verdere groei? Mooi. Want wij houden van ambitie. Graag vertellen we je meer over ons werk, en leren we jou beter kennen.

Stuur jouw sollicitatie naar vacatures@orangetalent.nl. Liever even bellen? Dat kan ook! Bel naar 0341-561341 en stel je vragen aan Chantal.

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info