OrangeTalent uit Ermelo is op zoek naar personeel!

Werken bij OrangeTalent? Wil jij alle ruimte krijgen om je ambities waar te maken? Dan is OrangeTalent de plek voor jou. (Bekijk hieronder de vacatures).

Bij OrangeTalent sta jij als medewerker op nummer 1. Ze zijn hen meest waardevolle kapitaal. Je krijgt bij hen de ruimte, middelen en mogelijkheden om je ambities tot grote hoogte te laten stijgen

Dat zijn geen loze beloftes, hun medewerkers geven OrangeTalent een 8,1 voor persoonlijke groei, een 8,8 voor feedback en een 8,9 voor de relatie met collega's!

Bekijk de vacatures

Vacature Digital Designer (medior) (32-40 uur)
Samen in een team van creatieve en slimme collega’s, designers, marketeers en developers, bedenk je strategische oplossingen voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. In het contact met onze opdrachtgevers voel jij feilloos aan waar ze naar op zoek zijn. Jij gaat abstracte ideeën vertalen naar een interactief ontwerp waar onze opdrachtgevers mee uitblinken. Een pitch, een project, complexe vraagstukken, jij krijgt er energie van om de kar te trekken en het verschil te maken. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Laravel Developer (32-40 uur)
Zowel voor het maken van compleet nieuwe koppelingen, als de doorontwikkeling van een applicatie die we al hebben gebouwd. Denk mee met het bouwen, ontwikkelen en verbeteren van de functionaliteiten. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Talentmanager HR/Recruitment (24-40 uur)
Wat ga jij doen als talentmanager? Een groeiende organisatie biedt medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. Bij ons geen onbenutte potentie, maar ruimte voor ambitie en groei. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature online marketeer (32-40 uur)
Met verrassende en slimme strategieën zet je onze opdrachtgevers in de markt en boek je mooie resultaten. Je denkt uiteenlopende customer journeys uit en realiseert die samen met je collega’s. Je analyseert en optimaliseert het online bezoekersgedrag en weet bezoekersaantallen, engagement en omzet te laten groeien voor websites en webshops. Bekijk hier de hele vacature.

Ambitie aan. Blink uit.

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info