OrangeTalent

OrangeTalent

Ambitie aan. Blink uit.

Concept & Strategie

De juiste weg naar jouw doelgroep.

We starten met een gesprek waarin wij luisteren naar jouw wensen. We willen alles weten over jouw bedrijf, de markt en je doelgroep. Je krijgt een advies over hoe je het beste in kunt spelen op de online kansen voor jouw organisatie. Dit advies vertalen we naar een creatief concept en een concreet plan van aanpak.
 

Ontwerp

Vormgeving die jouw imago versterkt.

Onze ontwerpers geven het concept verder vorm. We bepalen de kleuren, beelden en teksten die bij uw imago passen. Daarnaast wordt ook nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid en interactie van het ontwerp.
 

Realisatie

Wat er mooi uitziet, ook mooi laten werken.

Technologie brengt het ontwerp tot leven. Onze programmeurs maken koppelingen met bestaande en nieuwe systemen, om automatisering mogelijk te maken. Ons gebruikersvriendelijke CMS helpt je om al jouw content eenvoudig te beheren.
 

Content & Creatie

Content afgestemd op jouw bezoekers.

Wij zetten een contentstrategie op en voeren deze desgewenst voor je uit. In samenwerking met onze partners regelen wij scherpe foto’s, prikkelende teksten en aansprekende video’s.
 

Optimalisatie

Meten, weten, resultaat blijven halen.

Ontwerp en techniek is belangrijk, maar het draait natuurlijk wel om het behalen van bedrijfsresultaten. Na lancering blijven wij bij je betrokken om meer fans te bereiken of de conversie van je website te optimaliseren.
OrangeTalent_hero.jpg
EPOS---presentatievel-versspecialisten.jpg
Kastelenhof_-_presentatievel.jpg
Presentatievel_homepage.jpg
Van-Werven---presentatievel-responsive.jpg
Team-van-Werven---presentatievel-homepage.jpg