Een relevante nieuwsbrief schrijven én opmaken, zo doe je dat!

Herkenbaar? Een mailbox vol nieuwsbrieven een aanbiedingen. Hoeveel open jij er? Vast niet veel. Hoe zorg je ervoor dat jouw nieuwsbrief wél geopend wordt? 

Dat ontvangers het bericht lezen en zelfs doorklikken naar je website? In deze blog geven we je een aantal tips voor een goede nieuwsbrief.

Lees hier hoe jij dé nieuwsbrief maakt >>

En verder: lees je over onze campagnes met effect. Onze werkhouding is gecheckt, we geven je twee handige tips en we laten je drie mooie campagnes en tof project zien! 

Campagnes met effect

Bij OrangeTalent zijn we niet alleen goed in het bouwen van mooie websites en webshops. We vallen ook op door slimme, leuke en op conversie gerichte campagnes uit te voeren.

Wij hebben ruime ervaring met online campagnes via o.a. Social Media, AdWords, E-mailing en vele andere kanalen. Bekijk hier drie campagnes die wij onlangs hebben uitgevoerd. Bekijk de succesvolle campagnes

Tip van de maand: leeg je cache!

Vaak krijgen wij van opdrachtgevers te horen dat de doorgevoerde wijzigingen nog niet zichtbaar zijn op de site. Mogelijk is de oude versie dan nog opgeslagen in het geheugen van je browser. Het herladen (refresh) van de pagina lukt niet. Hier onze tip met de oplossing: leeg je cache!

Zo wis je het cache geheugen
*Wel even inloggen op support voor de beschrijving

Ook leuk om te lezen!

Timing: waarschijnlijk het meest onderschatte onderdeel van marketing
De ideale tool voor social media
 

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info