Minder vervuiling door pakketbezorgers dankzij Ermelose ondernemer

Bezorgers kunnen vanaf vandaag gratis gebruikmaken van RouteLogic: een innovatieve tool die met slimme routes helpt om zuiniger te rijden. Bezorgers besparen zo tot 40% op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot. RouteLogic is een initiatief van Niels Callenbach uit Ermelo.

Callenbach over zijn doorbraak in duurzame pakketbezorging:

“Een paar jaar geleden zag ik een opdrachtgever enorm worstelen met zijn routeplanning. Zijn vraag sloot perfect aan op een van onze grote ambities: innovatieve en duurzame oplossingen maken, waar zowel onze planeet als bedrijven beter van worden. RouteLogic is daar het perfecte voorbeeld van. En met de actuele, torenhoge brandstofprijzen komt deze oplossing geen moment te vroeg.” 

Nieuwe routeplanner realiseert tot 40% besparing
Het plannen van de meest efficiënte route is voor elke bezorger een grote uitdaging, helemaal met de brandstofprijzen van dit moment. Elke onnodige kilometer zorgt voor extra brandstofkosten, CO2-uitstoot en wachttijd voor de klant. Bovendien kost het plannen van die route ook weer extra arbeidsuren. RouteLogic berekent eenvoudig de optimale route voor bezorgers, die hiermee 30 tot 40% besparen op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot.

Minder kosten en meer service
RouteLogic biedt nog veel meer voordelen. Planners voeren eenvoudig alle opdrachten in, die automatisch worden verdeeld over de beschikbare voertuigen. Chauffeurs krijgen vervolgens direct de beste route, die ze makkelijk met de chauffeurs-app kunnen rijden. Tot slot weten klanten via track & trace precies binnen welk tijdsvak van een uur de bezorger komt. Geen gemiste pakketjes en onnodige dubbele ritten meer dus.

RouteLogic nu gratis beschikbaar
Het pakketvolume voor bezorgers neemt al jaren toe en COVID-19 heeft deze ontwikkeling nog eens versneld. Bezorgers staan daarmee elke dag voor grote uitdagingen, die de komende jaren niet minder zullen worden. Daarom helpt RouteLogic bezorgers met een oplossing die het werk vandaag al makkelijker maakt: de routeplanner is vanaf nu gratis te gebruiken op routelogic.io.

Route logic Niels Callenbach Ermelo

OrangeTalent

Adresgegevens

Jagerserf 24
3851 SM Ermelo

Telefoon

T. 0341-561341

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.30 uur
Di 8.30 - 17.30 uur
Wo 8.30 - 17.30 uur
Do 8.30 - 17.30 uur
Vr 8.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info