Tomassen Reclame

Tomassen Reclame

Van concept tot realisatie!

Nieuwe uitstraling Snel Herstel

Wethouder Jeroen de Jong presenteerde woensdag 15 juli het nieuwe logo, de nieuwe bedrijfskleding, de nieuwe belettering van het wagenpark en de BuitenBeter app.
 

Hoe klusjes voor Dries uitgroeiden tot een groot reclamebedrijf

Wat vier decennia geleden begon met wat schilderklusjes, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste reclamebedrijven van Nederland. 700 bestickerde tankstations in Nederland en Duitsland, de fanshop van Ajax en de aankleding van de het vispaleis van Dries van den Berg: allemaal het resultaat van een hobby die uitgroeide tot Tomassen Reclame.

Bezoek de Pieten en de Sint in ’t Pietenhuis!

Nog heel even...en dan is Sinterklaas weer in het land. Zoals elk jaar logeert hij met zijn Pieten in 't Pietenhuis. Vanaf zondag 18 november t/m zondag 2 december kunnen alle liefhebbers weer bij hen op bezoek. 

Vacature signmaker

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden is Tomassen Reclame op zoek naar een signmaker (m/v)

Vacature bij Tomassen Decoratie & Reclame

Tomassen Decoratie & Reclame b.v. is een veelzijdig en creatief bedrijf gespecialiseerd op het gebied van ontwerp en uitvoering van indoor- en outdoorreclame. Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een Technisch medewerker m/v.

’t Pietenhuis in Harderwijk gaat bijna weer open!

Zondag 19 november opent ’t Pietenhuis voor de achtste keer haar deuren. Het pand op Klooster 4 is dé logeerplek voor alle Pieten en Sinterklaas die daar tot en met 3 december verblijven. Kinderen die nieuwsgierig zijn kunnen samen met hun ouders of grootouders op bezoek komen.