Een bijzondere uitdaging: spandoek maken voor de complete voorgevel van een kasteel!

Auto’s voorzien van een nieuwe jas (wrappen) of een spandoek ophangen groot of klein is voor Tomassen Reclame gesneden koek en dat doen zij dagelijks. Een kasteel voorzien van een 1 op 1 spandoek als tijdelijke jas om bouwsteiger te verbloemen tijdens de renovatie is daarentegen geen dagelijkse klus voor hen maar zeker een uitdaging! 

Vanwege renovatie werkzaamheden aan Kasteel Oud-Poelgeest i.o.v. Hulshof Bouw&Restauratie heeft Tomassen Reclame een XXL spandoek gemaakt van de complete voorgevel 1op1 van dit fraaie kasteel in Poelgeest bij Leiden. 

De opdracht van de klant was om vanaf begin van de oprijlaan de steigers uit het zicht te laten en van de complete voorgevel een copy te maken. 

Wie landgoed Oud-Poelgeest deze weken betreedt, valt het op dat er op allerlei terreinen gewerkt wordt om het prachtige erfgoed nog meer tot zijn recht te laten komen, en de gasten er mooie, gedenkwaardige uren te laten beleven. (Bron: Oegstgeester Courant)

Het eerste dat opvalt: het kasteel ziet er iets bleker uit dan anders, en is een stukje breder geworden. Directeur Jan-Willem Besselink: "Veel bezoekers hebben in eerste instantie niet door dat het kasteel in de steigers staat, en afgezet is met een doek waarop een grote foto van het kasteel geprint is. Een mooi middel om je tóch in een historische omgeving te wanen." De steigers en doeken zijn nodig omdat het tijdens het schilderen van de voor- en zijgevel niet kouder mag zijn dan vijf graden Celsius. "Dus wordt er als het koud is, gestookt tussen het doek en de buitenmuur zodat er doorgewerkt kan worden. Dit is erg belangrijk, want eind maart moeten de steigers weer weg zijn." Lees verder...

Kasteel Oud Poelgeest met spandoek ervoor

"Zo zou het eruit zien met een "gewoon wit spandoek"

Kasteel Oud Poelgeest zonder bijzonder doek
 

Tomassen Reclame

Adresgegevens

Reaumurstraat 7
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414411

Meer info