Hulppieten gezocht: ’t Pietenhuis komt weer naar Harderwijk en zoekt vrijwilligers

Voor het zesde jaar zullen de Pieten weer tijdens hun verblijf in Nederland logeren aan het kloosterplein in Harderwijk. 

Het pand van Cultuurkust wordt opnieuw omgetoverd tot een speelplaats voor kinderen, waar ze kunnen klimmen, pepernoten bakken, schilderen en nog veel meer. Ook dit jaar zoeken zij hiervoor weer veel hulp. Wie helpt het Sinterklaasfeest en de Pieten?

Op 14 november is de intocht in Harderwijk. De pieten en Sinterklaas zetten dan voet aan wal. Een dag later al kunnen de kinderen van Harderwijk en de rest van Nederland op bezoek bij hun goede vrienden, maar voor het zover is, moet er nog een hoop gebeuren. Schilderen, timmeren, decoreren en de vele activiteiten voorbereiden gebeurd dan ook elk jaar door vele vrijwilligers. Heb jij een talent beschikbaar voor ’t Pietenhuis, geef je dan snel op.
 
Ook tussen 15 november en 5 december is alle hulp welkom bij het draaien van deze december beleving. Het begeleiden van workshops, voorlezen en achter de kassa zitten, wordt ook altijd gedaan door enthousiaste vrijwilligers. Dit kan als hulppiet, maar ook gewoon als jezelf. Vooral voor de woensdag en vrijdag middag in deze periode is de organisatie nog hard opzoek naar hulp.
 
Lijkt het je leuk om te helpen, of kunnen wij gewoon echt niet zonder jou? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Pietenhuis Harderwijk

Tomassen Reclame

Adresgegevens

Reaumurstraat 7
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414411

Meer info