Pietenhuis Harderwijk: Voorstellingen en ontbijt met Sinterklaas uitverkocht

Kaartverkoop Pietenhuis Harderwijk gaat hard. Sinterklaas is pas anderhalve week in Nederland, maar in ’t Pietenhuis leek het afgelopen zondag wel alsof de Pieten en hij al weer bijna naar huis gaan. 

Met 550 bezoekers was het namelijk afgelopen zondag uitverkocht. Mensen die waren vergeten vooraf online een kaartje te kopen pasten er zondag niet meer bij in.

Regionale organisatie Cultuurkust bouwde haar pand dit jaar alweer voor de zesde keer om tot het leukste Pietenhuis van Nederland. En elk jaar lijkt het weer drukker te worden bij ’t Pietenhuis in Harderwijk. Vorig jaar was het op momenten zo druk dat sommige kinderen niet meer aan de beurt kwamen bij een aantal activiteiten.

Dit jaar is dan ook gekozen voor online verkoop. Zo kunnen we de aantallen in ons pand verspreiden en komen alle kinderen aan de beurt. De organisatie raad dan ook iedereen aan om de kaarten van te voren te bestellen. Om de mensen tegemoet te komen, zijn de kaartje online dan ook goedkoper. De voorstelling “En nu is het genoeg” van Puntproducties en de ontbijten met Sinterklaas zijn inmiddels al uitverkocht. 

Nieuw in ’t Pietenhuis

Dit jaar is er elke dag iets extra’s te doen in ’t Pietenhuis. Op woensdagen en vrijdagen is Rose Stigter, zangdocent van Cultuurkust, aanwezig op een heus pietenkoor te starten met de kinderen en Sinterklaas is dit jaar gewoon ‘one of the guys’. Voor je het weet zie je hem met zijn schort voor in de keuken staan om pepernoten te bakken. Afgelopen zaterdag waren de jonge bezoekers van ’t Pietenhuis getuige van een wel heel bijzonder evenement. Sinterklaas sloot een huwelijk tussen twee van zijn Pieten. Meisjespiet en P.I.O. (Piet in opleiding) trouwden in het bijzijn van tientallen kinderen. 

Pietenband Toeter Nog Maar 1

Op zaterdag 28 november en vrijdag 4 december komt de beste Pietenband van Nederland ook weer langs in ’t Pietenhuis. In het huistheater laten ze nog maar eens zien waarom zij de beste zijn. De Harderwijkse Pietenband is ook dit jaar weer te zien in het Sinterklaasjournaal van de NTR.
 
Breng vóór 5 december nog een bezoekje aan het leukste Pietenhuis van Nederland en koop nu alvast uw kaarten via: www.tpietenhuis.nl

Pietenhuis Harderwijk
Foto: Menno Kuiper

Tomassen Reclame

Adresgegevens

Reaumurstraat 7
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414411

Meer info