Kaartverkoop Pietenhuis Harderwijk gestart!

Vanaf 15 november tot en met 4 december is ‘t Pietenhuis in Harderwijk weer open! 

Ook dit jaar logeren de Pieten en hun Sint weer traditiegebouw drie weken bij Cultuurkust in Harderwijk en valt er voor kleine en grote Sinterklaasfans weer veel te beleven.

Met je Pietenpaspoort kan je marsepein kleien, daken-lopen, pepernoten bakken, je pieten-diploma halen, de pietenbedjes bewonderen, naar de voorleeskamer of schilderen voor Sinterklaas. Ook kun je een kaartje kopen voor een leuke voorstelling of ontbijten met Sinterklaas.  

Nieuw dit jaar is dat je van tevoren al online kaarten kan bestellen via www.tpietenhuis.nl.

‘’t Pietenhuis is een groot succes en om lange wachtrijen te voorkomen kan je nu al een kaartje kopen via onze website’, aldus Tim Smit (projectleider Pietenhuis). ‘Vorig jaar hadden we 5000 bezoekers en we merkten dat het soms te druk was. Om het voor de kinderen, ouders, opa’s en oma’s leuk te houden hebben we nu een systeem waarmee je kaarten voor een bepaald tijdstip kan reserveren. Maar eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt’.
 
Kaarten zijn in de voorverkoop goedkoper:
  • Entree Pietenhuis € 4,- .
  • Elke zaterdag kan je om 10.00 uur samen met je peuter/kleuter ontbijten met de Pieten en Sinterklaas. Eet een lekker broodje met ze en vraag wat je altijd al wilde weten! (Pietenhuis inclusief ontbijt, € 9,-).
  • En elke zondag is in ’t Pietenhuis om 14.00 en 15.30 uur de voorstelling ‘En nu is het genoeg!’ van PuntProdukties te zien. (Pietenhuis inclusief voorstelling, € 7,50).
Kaarten aan de deur:
  • Entree Pietenhuis € 4,50
  • Pietenhuis inclusief voorstelling, € 8,50
  • Kaarten voor het ontbijt zijn alleen online te bestellen.
Voor meer informatie en het reserveren van tickets: www.tpietenhuis.nl en zie op Facebook: www.facebook.com/tpietenhuis

Pietenhuis Harderwijk Sinterklaasfeest

Tomassen Reclame

Adresgegevens

Reaumurstraat 7
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414411

Meer info