JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

JobTrans is dé full-service hr-dienstverlener en opleider in de transport- en logistieke sector

JobTrans Harderwijk is op zoek naar personeel

Wil jij je verder ontwikkelen in het HR werkveld en past een afwisselende functie bij jou of ben je op zoek naar een baan waar jouw commerciële ervaring samenkomt met ruimte voor creatieve vrijheid om resultaten te bereiken? Bekijk de vacatures hieronder.

Geldigheid code 95 opnieuw verlengd

De coulanceregeling voor code 95 is verlengd tot en met 31 oktober 2021. Alle rijbewijzen en code 95-vermeldingen die binnen de coulanceperiode verlopen, zijn 10 maanden extra geldig. 

Groen licht voor rijlessen bij JobTrans

Goed nieuws voor kandidaten die rijlessen volgen bij JobTrans. Vanaf 11 mei wordt het verbod voor rijlessen opgeheven. Vanaf die datum hervat JobTrans haar rijlessen. Lees er hier meer over.

Kies je last minute cursus

Wil je graag een cursus volgen op korte termijn? Dan heeft JobTrans nog een aantal last minute cursussen beschikbaar. Bekijk hieronder de mogelijkheden en schrijf je snel in. De meest leuke, leerzame en interessante cursussen volg je bij JobTrans!

NIEUW: workshop social media

Waar we in de jaren 90 voorspelden dat de mobiele telefoon een grote flop zou zijn, is het nu niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. 

Nu: kortingen op heel veel cursussen bij JobTrans

Wil je profiteren van een aantrekkelijke korting op een cursus? Schrijf je dan snel in. Tijdelijk profiteer je namelijk van een korting van 15% op de onderstaande cursussen. De meest leuke, leerzame en interessante cursussen volg je bij JobTrans!

Verkeerd getankt, wat nu? (blog)

Heb je per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Jaarlijks overkomt het duizenden automobilisten: ze tanken benzine in een dieselauto of vice versa. Hier vertellen we je wat je niet en vooral wel moet doen wanneer je de verkeerde brandstof hebt getankt.

Nú: korting op heel veel cursussen

Wil je profiteren van een aantrekkelijke korting op een cursus? Schrijf je dan snel in. Tijdelijk profiteer je namelijk van een korting van 15% op de onderstaande cursussen. De meest leuke, leerzame en interessante cursussen volg je bij JobTrans!

Vrachtwagen rijbewijs halen?

Droom jij van die baan als vrachtwagenchauffeur, wil je met een grote camper op vakantie dit jaar of ben je werkgever en wil je een werknemer op leiden tot  C/CE chauffeur? Over 2 weken start er een nieuwe theoriecursus bij JobTrans Harderwijk. 

Last Minute Cursussen (code 95)

JobTrans biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze geplande cursussen. Bent u op korte termijn beschikbaar en heeft u nog een cursus nodig voor uw code 95 dan kunt u zich via het onderstaande aanbod inschrijven voor een van deze cursussen tegen een gereduseerd tarief.  

E learning Code 95

Wilt u een cursus code 95 volgen, maar u heeft geen tijd om 7 uur de cursus te volgen bij JobTrans op op uw eigen locatie? Maak dan kennis met E learning.