Vacatures JobTrans Harderwijk

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk is op zoek naar een accountmanager voor 32-40 uur en een recruiter voor 32-40 uur. Bekijk de vacatures hieronder.

Vacature accountmanager 32-40 uur

Ben je goed in het opbouwen en onderhouden van relaties én wil je kandidaten helpen aan de leukste banen en klanten aan de beste professionals? Lees dan verder over de functie van accountmanager bij JobTrans!

Wat ga je doen als accountmanager:
Vanuit de unieke combinatie van personeel en opleidingen weet jij als accountmanager de juiste verbinding te maken tussen vraag en aanbod. Jij bent de specialist op het gebied van werving en selectie. Je bezoekt klanten en prospecten en vertaalt de wensen en behoeften naar een kandidaat profiel. Vervolgens ga je op zoek naar de kandidaten en weet jij waar je de doelgroep kunt vinden én ze enthousiast te maken voor de vacatures. Je bent de matchmaker tussen opdrachtgevers en kandidaten en begeleidt beide partijen gedurende het proces. Zowel klanten als kandidaten weten precies wat ze aan je hebben. Je maakt duidelijke afspraken en schetst je verwachtingen helder en concreet. Bekijk hier de hele vacature.

Ben je geïnteresseerd in de vacature van accountmanager? Dan komen ze graag met jou in contact! Neem gerust contact met Annelie Huls op via [email protected] of 06-22560260. Zij vertelt je graag meer over de vacature van accountmanager.

Vacature recruiter 32-40 uur

Recruitment, uitzendbranche, intercedent, recruiter. Allemaal woorden die je vast herkend maar die wellicht nog niet helemaal bekend voor je zijn. Graag vertellen ze je hier alles over en wie weet start jij binnenkort als hun nieuwste collega.

Als recruiter kom je te werken binnen een gezellig en gedreven team
Samen met Jelle (teamleider) en Kim (intercedent) maken jullie de match tussen werkgever en werknemer. Jullie benaderen werkzoekenden en gaan het gesprek met ze aan. Tijdens deze gesprekken leer je de kandidaat kennen en kijk je welke vacature het beste aansluit. Met jouw inzicht kan je snel schakelen en zoek je gerust verder naar een andere passende baan als het uiteindelijk geen match blijkt te zijn. Bekijk de hele vacature.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan komen ze graag met jou in contact! Neem gerust contact op via [email protected] of 06-18469414. Sjoeke Woudstra vertelt je graag meer over de vacature van recruiter.

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info