Transport en logistiek event bij JobTrans in Harderwijk

Op zaterdag 16 september a.s. vindt het transport en logistiek event bij JobTrans Harderwijk plaats. Op dit gratis toegankelijke evenement is van alles te doen voor liefhebbers van de transport- en logistieke sector.

Dit evenement, georganiseerd door JobTrans, brengt meerdere toonaangevende bedrijven bij jou uit de regio samen om hun nieuwste materieel en baanmogelijkheden te presenteren

Het biedt een unieke kans voor bezoekers om de laatste trends en technologieën in de transport- en logistieke van dichtbij te ervaren. Zo zijn er op het terrein diverse vrachtauto’s te bewonderen, variërend tot oldtimers tot vrachtauto’s met de nieuwste technieken. Bovendien is er een gezellig horecaplein waar bezoekers terechtkunnen voor een hapje en drankje. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Zo is er de gehele dag een springkussen aanwezig, hebben ze de mogelijkheid om een kleurplaat te maken en nog véél meer!

Vrachtwagenchauffeur worden?
Tijdens het event krijg je de kans om kosteloos een proefrit ter maken in een lesvrachtauto van JobTrans. Overweeg je om vrachtwagenchauffeur te worden? Aarzel dan niet én geef je tijdens het event op bij de stand van JobTrans. Onder begeleiding van één van onze instructeurs stap je achter het stuur en ga je de weg op om te ervaren hoe het is om in een vrachtauto te rijden.

Bovendien kun je gedurende het event bij de JobTrans-stand terecht voor alle ins en outs van onze (gratis) opleiding tot vrachtwagenchauffeur en kennis te maken met de baanmogelijkheden binnen de transport- en logistieke sector.

Kortom: Een gezellige dag voor jong- en oud met interesse in de transport- en logistieke sector!

Zien wij jou zaterdag 16 september? Tot dan!  

Transport en logistiek event JobTrans Harderwijk

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info