Vacature: Leerling rijinstructeur bij JobTrans Harderwijk

Ben jij vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Vind je het leuk om een groep cursisten te gaan opleiden of bijscholing te geven? Ben je toe aan meer verantwoordelijkheid en uitdaging? Dit is jouw kans! 

Het opleidingstraject gaat van start door als chauffeur bij diverse klanten van JobTrans te rijden. Op deze manier leer je onze klanten en de diverse soorten vervoer kennen, waar je uiteindelijk veel profijt van gaat hebben. 

Tegelijkertijd ga je van start met de opleiding voor rijinstructeur B. Dit is een traject van ongeveer 9 maanden. Als je geslaagd bent, dan kun je aan de slag met het echte werk, de opleiding voor rijinstructeur C. Als de WRM-bevoegdheidspas behaald is, dan kun je starten in ons instructeursteam. Op den duur wordt je ook opgeleid voor rijinstructeur CE. Daarnaast zal je Code 95 trainingen geven. 

Als rijinstructeur breng je toekomstige chauffeurs de kennis, vaardigheid en het gevoel van verkeer bij. Je legt de basis voor een veilige toekomst in het verkeer. De leerlingen begeleidt en leidt je op tot vakbekwame C/CE-chauffeurs.

Je profiel

Om voor deze leerwerkplek in aanmerking te komen, heb je minimaal een HAVO of mbo-niveau 4 diploma en ben je fulltime inzetbaar. De zaterdag is een vaste werkdag. Je bent in het bezit van rijbewijs B, C en CE en je beschikt over eigen vervoer. Jouw interesses liggen in de transport en logistiek. Onze ideale kandidaat is communicatief vaardig, assertief, representatief en proactief. 


De aanvullende functie-eisen zijn: 

  • Je bent bereid om licht administratieve werkzaamheden te verrichten. 
  • Je bent bereid om op onze vestigingen in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen en door heel Nederland werkzaamheden uit te voeren. 
  • Je bent bereid om in overleg in de avonduren te werken. 
  • Je bent bereid tot het volgen van scholing en het geven van Code 95 cursussen. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor het correct gebruiken van het terbeschikkinggestelde voertuig en materialen.
Wat bieden wijAls rijinstructeur bij JobTrans kun je rekenen op een zeer afwisselende baan waarin je de vrijheid en kans krijgt om je talenten verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling.Contact

Voor meer informatie kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact worden opgenomen met de afdeling HRM op telefoonnummer 038 – 38 54 317. 

Sollicitaties ontvangen wij graag per mail op personeelszaken@jobtrans.nl.

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info