Code 95 is vanaf 16 maart weer te volgen bij JobTrans

Vanaf dinsdag 16 maart a.s. is het weer mogelijk om theoretische nascholingscursussen (code 95) bij JobTrans te volgen. Ook gaan de beroepsmatige theorie-examens weer door bij het CBR.

Wil je graag een cursus inplannen? Bekijk de beschikbare data in onze cursusagenda en schrijf je eenvoudig online in.

Bekijk hier het cursusaanbod!

Hygiënemaatregelen

Wij doen er alles aan om onze trainingen en rijlessen veilig te laten verlopen. Uiteraard nemen wij de coronamaatregelen vanuit het RIVM in acht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook geldt een mondkapjesplicht op onze locaties. Dit voor de veiligheid van onze cursisten, klanten, medewerkers en overige bezoekers. 

Code 95-tip: 14 punten op 1 dag
Iedere e-learning bestaat uit een thuisstudie van 4 uur en klassikale les van 3 uur. Dat betekent dat als je voor 2 e-learnings kiest je op 1 dag 14 code 95-punten kunt halen. Na het afronden van je thuisstudies (online) is de duur nog maar 2x 3 uur.

Kortom: verkrijg op 1 zaterdag of elke andere doordeweekse dag 14 punten door het volgen van 2 onderdelen met behulp van e-learning. 

Hoe werkt e-learning code 95?

Medische keuring nodig?
Verloopt dit jaar je rijbewijs en moet jij nog een medische keuring doen? Op zaterdag 20 maart en zaterdag 3 april is er bij JobTrans een keuringsarts aanwezig. Meer weten of aanmelden? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact op.

Waarschuwing: pas op voor misleidende websites
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) worstelt met fraude. Online proberen mensen een slaatje te slaan uit het rijvaardigheidsinstituut. Zo werd deze week een website uit de lucht gehaald die gezondheidsverklaringen aanbood. De site leidde na betaling naar de officiële site van het CBR, waardoor mensen twee keer moesten betalen. Afgelopen week kwamen er meer dan vijftig meldingen binnen van deze misleidende website.

Wij adviseren je om je Gezondheidsverklaring online in te vullen via Mijn CBR. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Waarschuwing: pas op voor misleidende websites 

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info