Installatiebedrijf Hop vloerverwarming

Installatiebedrijf Hop vloerverwarming

Erkend vloerverwarming, gas en water-technisch installatiebedrijf en Nefit comfort in Harderwijk en Hierden

Is uw huis klaar voor 2026?

Installatiebedrijf Hop helpt u graag bij het advies voor verwarming van uw woning. Het is op dit moment niet eenvoudig een keuze te maken maar wij helpen u graag op weg. 

Verrijdbare mobiele airco

Hop Zomeractie! Bestel bij ons uw verrijdbare, mobiele airco van 3,5 kW koelen (voor ca. 45 m2 of 90 m3). De airco wordt geleverd met een accessoires pakket om makkelijk zelf te installeren.

Hierdense brandweermannen koninklijk onderscheiden

Door Petronella van het Goor - Vier koninklijke onderscheidingen bij de vrijwillige brandweer in Hierden. Aart Vierhout, Jaap Hop en Gert Timmer uit Hierden en Reind Mostert uit Hulshorst kregen de onderscheiding vrijdagavond 10 januari door burgemeester Van Schaik uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van het korps.

Zo ziet het nieuwe onderkomen van de Mezen er nu uit

Door Maarten Westerduin - Het nieuwe clubhuis op sportpark de Mezen bereikte afgelopen week zijn hoogste punt. Genoeg reden voor de vereniging om er op te proosten, want de aanloop naar de bouw verliep moeizaam. De enorme prijsstijging in de bouw zorgde er zelfs voor er opnieuw achter de tekentafel gekropen werd.

Nefit Super zomer deal!

Is je ketel (bijna) aan vervanging toe? Dan is het deze zomer dé tijd om deze te vervangen voor een Nefit ketel. Want wanneer je deze zomer je ketel aanschaft bij Installatiebedrijf Hop ontvang je een gratis Bosch product naar keuze! 

Nieuwe HR ketel: geld terug actie!

Als het gaat om moeiteloos besparen en zorgeloos genieten van warmte en warm water, haalt u met de nieuwste technologie van Nefit het beste in huis.