Mooi openingsfestival bij Hockeyclub de Mezen

Door Lex Schuijl - Bij de sportverenigingen aan Sportpark Parkweg is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de velden en de accommodaties. 

Wie met eigen ogen wil aanschouwen, is zaterdag de 31e van harte welkom bij Hockeyclub De Mezen. Het terrein is die dag voor iedereen toegankelijk om de metamorfose met eigen ogen te aanschouwen. 

In 2017 en 2018 zijn er 3 nieuwe velden aangelegd en met de bouw van een nieuw clubhuis is dit jaar het project voltooid. Zaterdag is er een openingsfestival met activiteiten voor de leden en belangstellenden: in de ochtend een hockey-clinic voor de jeugd, verzorgd door Bovelander & Bovelander en diverse teams spelen oefenwedstrijden. Voor iedereen die ook een keer een hockeystick wil vasthouden bestaat de mogelijkheid om shoot outs te nemen.

In aanwezigheid van leden en genodigden wordt het nieuwe clubhuis zaterdag om 14.45 uur officieel geopend met het startsein door wethouder Marcel Companjen voor de demonstratiewedstrijd. Op het terrein komen verschillende foodtrucs en ’s middags volgt een optreden van The Old Vintage Club.

Hockeyclub de Mezen Harderwijk hoogte punt gebouw

Installatiebedrijf Hop

Adresgegevens

Polenweg 30
8077 RV Hulsthorst

Telefoon

T. 06-50208647

Meer info