Vloerverwarming als hoofdverwarming

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen komt daar ook altijd de verwarming ter sprake. Tegenwoordig kiezen mensen vaak voor de optie vloerverwarming als hoofdverwarming. (video)

Hiermee bent u klaar voor de toekomst terwijl u misschien nog gewoon op aardgas kookt en verwarmt.

Geen stofvangende radiatoren meer aan de muur maar lage temperatuur verwarmen die bovendien erg comfortabel voelt. U kunt later ook probleemloos een warmtepomp aansluiten mochten wij in de toekomst toch helemaal gasloos moeten verwarmen en koken.

Nu is vloerverwarming in een nieuwbouwwoning geen probleem, dit gaat gewoon in de bouw mee. Wanneer u vloerverwarming in een bestaande vloer wil bij een verbouwing of renovatie kunnen wij u van dienst zijn door de sleuven voor de slang in de vloer te frezen.

Ook kunt u op deze manier aankoppelen op bijvoorbeeld een nieuwe uitbouw. Dit frezen gebeurt nagenoeg stofvrij doordat wij dit stof direct afzuigen tijdens het frezen. Wij monteren daarna de slang en de vloerverwarmingsverdeler zodat dit nieuwe werk op het bestaande systeem aangesloten kan worden.
 

In de video kunt u zien hoe het frezen in zijn werk gaat en hoe de stofzuiginstallatie zijn werk doet.  Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over het frezen van vloerverwarming kunt u ons bereiken op 06-50208647 of via de email [email protected]
 

Installatiebedrijf Hop vloerverwarming

Adresgegevens

Polenweg 30
8077 RV Hulshorst

Telefoon

T. 06-50208647

Meer info