Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Indoorski- en Snowboardentrum Delfphindoorski Ermelo

Kerstman op bezoek bij Delphindoorski in Ermelo

Vorig jaar hebben ze bij Delphindoorski in Ermelo de Sint moeten inruilen voor de Kerstman. Dat was eigenlijk voor hen een noodplan. Maar wat bleek, het was een groot succes! De omgeschoolde Sint kent al jaren het adres van Delphindoorski.

Bordspel Ski d'Alpine

Dit fantastische wintersport bordspel staat voor samenzijn, verrassingen, een beetje strijd maar vooral heel veel speelplezier!

Delphindoorski viert 15-jarig bestaan

Door Harry Schipper – Het Ermelose Delphindoorski, door velen beschouwd als de mooiste indoor skischool van Midden Nederland, viert 28 oktober haar vijftienjarig bestaan de komende weken met onder andere interessante jubileum-  en kortingsacties.

Nieuwe skileraren opgeleid bij Delphindoorski in Ermelo

Zeven nieuwe skileraren hebben bij Delphindoorski de afgelopen periode een opleiding tot skileraar niveau 2 gevolgd. Nu de cursisten half oktober deze opleiding al hebben afgerond, kunnen ze in de rest van het seizoen aan de slag als skileraar of kunnen ze zich nog volop doorontwikkelen binnen de vervolgopleidingen. 

Opendag Delphindoorski Ermelo

Indoorskibaan Delphindoorski in Ermelo mag en kan weer draaien! En daar zijn zij heel blij om, dus je bent van harte welkom op de Open Dag op zondag 19 september.

Opendagen Delphindoorski Ermelo

Indoorskibaan Delphindoorski in Ermelo mag en kan weer draaien! En daar zijn zij heel blij om, dus je bent van harte welkom op de Open Dagen op 11 en 19 september.

Delphindoorski in Ermelo is genomineerd voor de Gouden skischoen

De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor Cas en Inez van Indoorskibaan Delphindoorski in Ermelo, zoals vele andere bedrijven waren zij noodgedwongen een hele tijd gesloten. Toch hebben ze in deze tijd goed nieuws gekregen, zij zijn namelijk genomineerd voor de Gouden Skischoen voor beste indoorskibaan van Nederland en België. 

Toch zin om te trainen?

Bij indoorski- en snowboardcentrum Delphindoorski in Ermelo hadden zij het 14de seizoen anders voor ogen maar helaas hebben zij geen invloed op COVID-19.

Opendag Delphindoorski Ermelo

Zondag 13 september van 10.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om te skiën of boarden op een indoorbaan gratis te proberen.

Opendagen Delphindoorski Ermelo

Zaterdag 5 september en zondag 13 september van 10.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om te skiën of boarden op een indoorbaan gratis te proberen.

Open dagen bij Delphindoorski Ermelo

Door: Lex Schuijl: Beter voorbereid op wintersport? Belangstellenden voor de wintersport kunnen nu, in de juiste sfeer, terecht bij Indoorski en Snowboardcentrum te Ermelo!

Skileraar (column)

Opgroeien met een beperking? Geen beperking …. iedereen kan leren skiën
GJ van Veggel in gesprek met Cas van Veggel