Open dagen bij Delphindoorski Ermelo

Door: Lex Schuijl: Beter voorbereid op wintersport? Belangstellenden voor de wintersport kunnen nu, in de juiste sfeer, terecht bij Indoorski en Snowboardcentrum te Ermelo!

Cas van Veggel en Inez Verkerk hebben in 2007 dit Indoorski centrum geopend. Tot hun tevredenheid reikt hun klantenkring tot ver buiten Ermelo.

Inez: “Indoorskiën en -snowboarden op de rolbaan is de perfecte manier om iemand voor te bereiden op de wintersport teneinde goed voorbereid op de piste te verschijnen.

Daarnaast kan het ook prima als wekelijkse sport beoefend worden. Het is de perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport, voor beginners maar ook voor de gevorderde wintersporter die aan zijn/haar techniek en conditie wil werken.

Met een goede voorbereiding op de wintersport bestaat er minder kans op blessures in de echte sneeuw en bovendien is het gewoon leuk om te doen.

Ook voor mensen met hoogtevrees is het uitermate geschikt. Hoe beter de techniek, hoe zekerder je op de ski’s staat. Een indoorrolbaan training is  door de Consumentenbond als beste lesmethode beoordeeld. Vele cursisten hebben dit inmiddels ervaren.”

Delphindoorski organiseert ook groepsevenementen. Er zijn combinaties mogelijk van skiën, klimmen en wintersport spelletjes voor kleine en grotere groepen, voor bedrijven, scholen en bijvoorbeeld familie uitjes. Het centrum voorziet ook in catering naar de wensen van de bezoekers. Daarnaast is het mogelijk een activiteit te verzorgen voor degene die niet kunnen deelnemen aan deze activiteiten. Voor kinderfeestjes beschikt het centrum over een 6,50 meter hoge klimwand met 16 verschillende routes en een vaste sleehelling. Van belang is dat alle activiteiten onder begeleiding worden uitgevoerd.

Delphindoorski organiseert dit jaar twee, inmiddels traditionele Open Dagen, te weten op zaterdag 8 september en zondag 16 september 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Inez wijst op de gelegenheid om gratis kennis te maken met het indoorskiën en snowboarden op de rolbaan. “Tijdens deze open dagen kan men van onze speciale aanbiedingen profiteren en kennis maken van ons aanbod. Indoorskiën en -boarden is leuk, gezellig, en ook nog eens goed voor de techniek en de spieren.”
 
Sinds vier jaar heeft dit indoorcentrum een kleine wintersportwinkel waar men terecht kan voor een complete outfit, van ski’s tot helm, skikleding, sokken, sneeuwbril en technische onderkleding. Hier kan men eveneens terecht voor het onderhoud van de ski’s en snowboards.
Delphindoorski is gevestigd aan de rand van Ermelo, Kerkdennen 32 naast de Groevenbeekse hei. Voor informatie en tarieven: www.delphindoorski.nl

Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Adresgegevens

Kerkdennen 32
3851 BB Ermelo

Telefoon

T. 0341-493014

Openingstijden

Ma 10.00 - 23.00 uur
Di 13.00 - 23.00 uur
Wo 13.00 - 23.00 uur
Do 10.00 - 23.00 uur
Vr 13.00 - 23.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo 10.00 - 17.00 uur
Meer info