Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Indoorski- en Snowboardentrum Delfphindoorski Ermelo

Indoor-skien en snowboarden

Eindeloos afdalen op een rollend “tapijt” op een schuine, in hoogte verstelbare helling. U skiet met maximaal drie mensen tegelijk (3 x 10 minuten) op een oppervlakte van 5 bij 9 meter en u krijgt les van een gediplomeerd instructeur. Deze instructeur staat vlakbij u en geeft u direct en duidelijke aanwijzingen.

Geweldig is dat u uw eigen bewegingen kunt volgen in de spiegelwanden die voor de baan staan. Zo leert u niet alleen van uw instructeur maar ook van uzelf. De instructeur heeft verschillende manieren om de baan direct stop te zetten, mocht dat nodig zijn.

 Indoor-skiën en -snowboarden op de rolbaan is dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport maar het kan ook prima als wekelijkse sport beoefend worden. Het is geschikt voor beginners maar evenzeer voor de gevorderde die aan techniek en conditie wil werken.

Skiën met een beperking
Mensen met een visuele of verstandelijke beperking kunnen uitstekend leren skiën. Als je al kunt skiën, kun je de techniek bijschaven zodat het in de echte sneeuw nóg makkelijker gaat.

We hebben twee indoor rolbanen, een vaste borstelhelling, een 6,50 meter hoge klimwand en een trampoline voor u klaar staan. Drink en eet wat in onze gezellig Tiroler Stube (met uitzicht op de skibanen en de klimwand).

Kijk op onze website voor arrangementen, tarieven, foto's enz.

Voor kinderfeestjes, bedrijfsevenementen en familie-uitjes kan in overleg van de openingstijden afgeweken worden.

Kleine wintersportwinkel:
Ski’s, stokken, helmen, brillen, kleding, skischoenen, technische onderkleding, sokken, alles wat u nodig heeft voor uw wintersport vakantie hebben wij voor u in onze shop.

auto_nieuw.jpg
delphindoorski_(6).jpg
delphindoorski_(7).jpg
delphindoorski_(5).jpg
delphindoorski_(8).jpg
delphindoorski_(2).jpg
delphindoorski_(1).jpg
delphindoorski_(4).jpg