Open dagen bij Delphindoorski in Ermelo: Een hele berg plezier!

Op zaterdag 12 september en zondag 20 september 2015 van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Delphindoorski de inmiddels traditionele Open Dagen.

Een mooie gelegenheid om gratis kennis te maken met het indoorskiën en snowboarden op de rolbaan. Tijdens deze open dagen kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen.

Indoorskiën en -boarden is leuk, gezellig, goed voor de techniek en de spieren. Dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport, voor beginners maar ook voor de gevorderde wintersporter die aan zijn/haar techniek en conditie wil werken. Met een goede voorbereiding op de wintersport bestaat er minder kans op blessures in de echte sneeuw.

Ook voor mensen met hoogtevrees is het uitermate geschikt. Hoe beter de techniek, hoe zekerder je op de ski’s staat. Bovendien is een indoorrolbaan training door de Consumentenbond als beste lesmethode beoordeeld. Reeds vele klanten hebben dit ervaren.

Enkele voordelen van indoor skiën en snowboarden:

  • Overdekt, nooit last van slecht weer
  • Ook in de zomer mogelijkheid tot skiën en boarden
  • Zeer intensieve en productieve training
  • Eindeloze afdaling waardoor je een hoog lesrendement hebt
  • De ideale manier om de conditie te verbeteren 

Delphindoorski organiseert bovendien groepsevenementen voor kleine en grotere groepen, voor bedrijven, scholen en bijvoorbeeld familie uitjes.

Zo kunt u denken aan een combinatie van skiën, klimmen en wintersport spelletjes. Natuurlijk kunt u eventueel uw eigen arrangement in overleg samenstellen. Uiteraard kan de catering geheel naar wens worden verzorgd. Bent u op zoek naar een hilarisch familie-uitje of een zeer gevarieerd bedrijfsfeest of actief kinderfeestje? Kom dan zeker onze locatie bekijken en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!
 
Sinds 2 jaar heeft dit indoorcentrum een kleine wintersportwinkel waar u terecht kunt voor uw complete outfit, van ski’s tot helm, skikleding, sokken, sneeuwbril en technische onderkleding. Voor het onderhoud van uw ski’s en snowboard kunt u ook terecht bij Delphindoorski.
 
Delphindoorski is gevestigd aan de rand van Ermelo, Kerkdennen 32 naast de Groevenbeekse hei. 

Voor meer informatie en tarieven:

[email protected]
www.delphindoorski.nl
Telefoon 0341 – 493 014
 

Indoorski- en Snowboardcentrum Delphindoorski Ermelo

Adresgegevens

Kerkdennen 32
3851 BB Ermelo

Telefoon

T. 0341-493014

Openingstijden

Ma 13.00 - 23.00 uur
Di 13.00 - 23.00 uur
Wo 13.00 - 23.00 uur
Do 11.00 - 23.00 uur
Vr 13.00 - 23.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo 10.00 - 17.00 uur
Meer info