Dekker Hoogwerker Verhuur

Dekker Hoogwerker Verhuur

Bouwmaterieel, evenementen, machines, montage, verhuur

Diefstal wees alert!

Het team van Dekker Hoogwerker Verhuur Harderwijk heeft vernomen dat in de regio momenteel diefstal plaats vindt van rolsteigers, gereedschappen, aanhangers enz.

Dekker Hoogwerker Verhuur verhuist naar nieuwe locatie!

​Sinds kort is Dekker Hoogwerker Verhuur verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Reaumurstraat 5 in Harderwijk. “De oude locatie was te klein”, vertelt Rene Dekker. “Op de oude locatie aan de Edisonstraat was ruimte voor 60-70 hoogwerkers. Tegenwoordig zijn we gegroeid naar 100 hoogwerkers en daarom kwamen we ruimte te kort”.

Dekker Hoogwerker Verhuur: onderscheidende specialist met groot assortiment

Dekker Hoogwerker Verhuur heeft zich in 2000 als eerste machineverhuurder in Harderwijk gevestigd. Daarna zijn er veel verhuurbedrijven bijgekomen, waardoor Dekker besloot zich toe te leggen op hoogwerkers. En daar is Dekker Hoogwerker Verhuur specialist in geworden. Inmiddels aanbieder van het ruimste en breedste assortiment in de regio.

Dekker Hoogwerker Verhuur verhuist!

Omdat steeds meer klanten Dekker Hoogwerker Verhuur weten te vinden is onze oude locatie te klein geworden. Nu zitten we op een ruime locatie met een ruim en breed assortiment hoogwerkers (meer dan 60 stuks). Zo hebben wij voor elke doelgroep een hoogwerker.

Dekker hoogwerker verhuur gaat uitbreiden.

Dekker hoogwerker verhuur hebben al het meest uitgebreide programma en assortiment hoogwerkers in uw regio. Maar zij blijven niet stil staan. Ook in 2017 is het assortiment flink uitgebreid. 

Stoute Cross Nunspeet evenement

 De Stoute Cross is en blijft vooral een gebeuren waar het crossen met auto’s, motoren en ander gemotoriseerd vervoer de boventoon voert.