Dekker Hoogwerker Verhuur krijgt steeds meer klanten

Door de verdergaande specialisaties en uitbreiding van het assortiment heeft Dekker Verhuur steeds meer klanten gekregen. 

Voor de hoogwerkers die uitblinken in kwaliteit en veiligheid bedient het bedrijf vanuit Harderwijk de regio tussen Zwolle, Almere en Amersfoort.

Gezien de eigen transportdienst die door heel Nederland bezorgt, gaan de hoogwerkers ook naar steden als Amsterdam en Groningen. Gezien de eigen transportdienst die door heel Nederland bezorgt, gaan de hoogwerkers ook naar steden als Amsterdam en Groningen. In de thuisbasis Nunspeet bezit Dekker Verhuur alles voor de bouw, tuin, industrie en evenementen.

Dekker Hoogwerker Verhuur in Harderwijk heeft nu een vloot van ruim vijftig hoogwerkers, waarvan alleen al dertig verschillende types.

Dekker Hoogwerken Harderwijk
Fogo: Samen met zijn collega George Muis kan Freddy Miedema de gebruikers adviseren over veilig werken op hoogte. Foto: Fotostudio Merjenburgh

Geen enkel ander verhuurbedrijf in de regio kan hier aan tippen. ‘We hebben vooral geïnvesteerd in de kleinere hoogwerkers, zoals een lichtgewicht variant van slechts 400 kilo met een werkhoogte van toch tien meter,’ vertelt René Dekker die in 1994 met zijn verhuurbedrijf begon.

‘Daarnaast hebben we recentelijk als eerste in Nederland de Platform Basket, een 27.5 meter spinhoogwerker, aangeschaft die vrijwel elke locatie, hoe klein de beschikbare ruimte ook is, kan bereiken.

We hebben veel klanten in de voedingsindustrie waar de hygiëne een belangrijke rol speelt. Voor hen zijn er speciaal gereinigde hoogwerkers. Op onze hoogwerkerssite staat het gehele assortiment afgebeeld met alle specificaties en werkmogelijkheden.’

Het veiligheidsverhaal staat hoog in het vaandel. Na elke verhuur krijgen de hoogwerkers een technische controle en een extern bedrijf keurt ze jaarlijks. Op elke hoogwerker valt precies te lezen hoe je te werk moet gaan, welke gevaren er zijn en hoe die te voorkomen zijn. De Harderwijkse medewerkers George Muis en Freddy Miedema hebben speciale cursussen gevolgd en zij kunnen gebruikers adviseren over veilig werken op hoogte. Bedrijven kunnen ook in groepsverband een gedegen instructie krijgen. In eigen huis, of bij een klant verzorgt Dekker Hoogwerker Verhuur opleidingen en trainingen met daaraan verbonden een certificaat.

Aan de Harderwijjkse Daltonstraat is ook een verhuurshop waar de klant alle mogelijke gereedschappen, machines, rolsteigers, of trilplaten kan afhalen. René Dekker: ‘vanuit onze vestiging in Nunspeet bedienen we Harderwijk volledig. We zijn van alle markten thuis en beschouwen ons zelf als een probleemoplosser voor de bouw, tuin, industrie en evenementen. Dat kan in de vorm van een heftruck, graafmachine, stroomaggregaat, of hoge drukreiniger, maar ook specifieke machines als een stobbenfrees, grote takkenhakselaar, of betonopruwers.’

Dekker Verhuur Nunspeet investeert veel in actuele zaken zoals bijvoorbeeld het stofvrij werken. Hiervoor zijn nieuwe machines aangeschaft en bestaande zijn aangepast met afzuiging, of watertankjes. Sinds een paar maanden beschikt de verhuurder ook over een mobiele reinigingsservice voor toiletten. ‘Bij meerdaagse evenementen zoals Aaltjesdagen, of de Veluwade maken we ze dagelijks schoon. Ook bij bouwplaatsen reinigen we de toiletten. Het is zaak dat ze netjes en verzorgd zijn en deze extra service bieden we nu dus zelf. Op sanitair gebied hebben we alle mogelijke voorzieningen van mobiele badkamers tot luxe vip toiletwagens.

Half juni presenteert Dekker Verhuur Nunspeet een nieuwe website met een complete presentatie van het totale assortiment, inclusief toepassingen en technische gegevens. Natuurlijk ontbreekt op deze site de evenementenverhuur niet. Al het materieel dat nodig is voor een geslaagd evenement is verkrijgbaar en Dekker Verhuur kan zelfs de op- en afbouw doen.

‘We denken altijd actief mee met de klant en met de markt. In zowel Nunspeet als Harderwijk bemerken we dat bedrijven weer een goede orderportefeuille bezitten en daar profiteren wij van. Na een aantal jaren van stabiliteit voorzie ik voor 2016 weer een duidelijke groei.’

Tekst: Kees van Loon
Bron: Stad in Bedrijf
Foto: Fotostudio Merjenburgh
 

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info