Verzorgingstehuizen in Ermelo krijgen hoog bezoek

Zangeres Jazzy uit Harderwijk heeft een miniconcert gegeven voor de ouderen van de verzorgingstehuizen De Herbergier en Arcade in Ermelo. 

Om drie verdiepingen hoog oog in oog te kunnen staan met de bewoners, die hun woningen niet mogen verlaten, werd door Dekker Hoogwerker Verhuur en AIC Harderwijk - Aannemers Inkoop Centrale hand in hand een prachtige oplossing geboden.

Een hoogwerker van Dekker Hoogwerker Verhuur bestuurd door Peter Groothuis van AIC.

Zangeres Jazzy bood aan geheel belangeloos een miniconcert te willen geven. Marleen Vijfhuizen uit Ermelo, medewerker welzijn en activering bij Zorggroep Noordwest-Veluwe, nam het aanbod met open armen aan, wetende wat het voor de bewoners kan betekenen in deze onzekere tijden. Iris van der Sterre - AIC.nl en Freddy Miedema van Dekker Hoogwerker Verhuur waren eveneens direct enthousiast en konden direct bouwen op de steun van Gemeente Ermelo, een vergunning werd direct verleend.

Het werd een dag met een gouden randje voor alle bewoners en personeel van beide tehuizen. Enthousiast zong, danste en klapte eenieder die dat kon mee. Wel op gepaste afstand, maar toch intens en intiem dankzij de inzet van de hoogwerker die een stuk afstand overbrugde.

Dekker Hogowerkerverhuur

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info