Dekker Hoogwerker Verhuur in nieuw onderkomen

Eigenaar René Dekker blijft het assortiment uitbreiden en verbreden. Zijn afzetregio wordt hierdoor steeds groter.

In Midden-Nederland zijn we gewoon heel sterk. Toen wij ons in 2000 in Harderwijk vestigden waren we daar het eerste verhuurbedrijf, nu zitten er zes.

Wij deden al veel in hoogwerkers, maar hadden wel een allround assortiment. Als je werk op hoogte goed wil doen, dan is specialisatie noodzakelijk. Daar zijn we in 2014 mee begonnen en nu bezitten we een brede vloot aan hoogwerkers en hebben we alle kennis daarover in eigen huis.

De afgelopen jaren is het aantal hoogwerkers verdubbeld naar zestig. De uitbreiding vond met name in de breedte plaats met allemaal verschillende soorten hoogwerker. Tot veertig meter hoogte kan Dekker Hoogwerker Verhuur alles biede, regelen en transporteren. Het verzorgt veiligheidstrainingen plus instructies en natuurlijk worden alle hoogwerkers na iedere verhuur gecontroleerd en periodiek gekeurd.

Een hoogwerker is verreweg de veiligste wijze van werken op hoogte.

Wij hebben overal een oplossing voor. De grootste problemen zijn meestral bereikbaarheid, krappe ruimtes en moeilijk terrein. Onze laatste investering kan om objecten heen reiken. Vanaf door voorzijde kan hij dus aan de achterkant komen. Voor kwetsbare ondergronden als tegels en gazons hebben we hoogwerkers op rupsbanden die geen beschadigiging veroorzaken.

Duurzaamheid is een actueel onderwerp en daarom bevat het assortiment ook een aantal hybride hoogwerkers op accu en diesel. Deze zijn ideaal voor de inzet bij scholen, ziekenhuizen of schone industriele bedrijven. Momenteel hebben we er één bij St. Jansdal staan. Ze maken geen lawaai en de accu is zeker zo sterk als de dieselmotor. Ook voor ruwe terreinen hebben we machines op accu. We hebben een aparte website met webshop waar al onze hoogwerkers met technische gegevens en toepassingen op staan.

Vergeleken met de vorige locatie aan de Daltonstraat heeft Dekker Hoogwerker Verhuur nu aan de Edisonstraat een zee van ruimte.

Dat biedt vele voordelen. Omdat het pand hoger is kunnen we hier binnen de vrachtwagen laden en lossen. De machines kunnen binnen staan en ook het onderhoud kunnen we inpandig uitvoeren. Dat lukte allemaal niet aan de Daltonstraat. Voor klanten die de hoogwerkers zelf ophalen is het daarom ook toegangelijker.

In Harderwijk nemen Ferry Miedema en George Muis de technische afdeling en de verhuur voor hun rekening. Mark Zeinstra is chauffeur en René Dekker is ook een aantal dagen in de week aanwezig. Hij verdeelt zijn tijd nog steeds over twee vestigingen in Harderwijk en Nunspeet. Aan de Marconiweg aldaar heeft Dekker Hoogwerker Verhuur alles in huis voor bouw, industrie, groenvoorziening en evenementen. Bij de balie in Harderwijk kunnen klanten alle spullen die in Nunspeet verkrijgbaar zijn afhalen.

René Dekker ziet de markt alleen maar verder aantrekken. Zowel de bouw als de industrie draaien goed. We spelen daarop in door onze vloot steeds verder uit te breiden.

Dekker Hoogwerker Verhuur blijft echter wel een klein en flexibel bedrijf. Dat is ons onderscheid!

Dekker Hoogwerker Verhuur

Bron: Stad in Bedrijf
Tekst: Kees van Loon
Foto: Fotostudio Merjenburgh

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info