Dekker Verhuur 1 april 2019 .... viert 25 jarig bestaan!

Op 1 april 1994 startte ik, René Dekker een bedrijf voor de verhuur van gereedschappen, steigers en handel in gebruikt materieel en materialen op, DEKKER VERHUUR.

Destijds één van de eerste en weinige verhuurbedrijven op de Veluwe en regio midden Nederland.

In het jaar 2000 gestart met een tweede vestiging in Harderwijk met name vanwege de groeipotentie en ligging van die plaats. Een gestage groei, waarin de steigerbouw in 2005 een zelfstandige onderneming werd en zich verder professionaliseerde.

In 2008 een nevenvestiging in Nijkerk en in datzelfde jaar zou er onverwacht een overname plaatsvinden door Workx. Zo onverwacht als deze kwam eindigde de droom ook. Daar waar we dachten dat alles in kannen en kruiken was volgend er een aantal turbulente jaren in ook nog eens een crisis periode.

Dekker Verhuur ging vooral voor veilige continuïteit en besloot de activiteiten in Nijkerk te beëindigen en in zijn geheel fors te krimpen. Dat alles doorstaan en overwonnen en de keuze gemaakt om niet meer te gaan voor extra filialen maar uitbreiden en professionaliseren van bestaande en goedlopende filialen in Nunspeet en Harderwijk.

In Harderwijk zijn wij ons gaan specialiseren in de verhuur van hoogwerkers met een vloot van inmiddels 100 hoogwerkers. En filiaal Nunspeet een goede positie in de algemene verhuur van materieel en machines voor bouw en evenementen. Elk filiaal heeft nu dus zijn eigen expertise en kracht en liggen kort bij elkaar om klanten goed te bedienen. In die periode is Dekker Steigers overgegaan naar één van de medewerkers waardoor de aandacht voor de klant en product alleen maar is versterkt. 

De Dekker Verhuur ondernemingen zijn na 25 jaar ervaring in voor en tegenspoed de gewezen partner(s) voor hoogwerkers, machines en materieel!! Daarom zullen wij dit jaar in het teken staan van ons 25 jarig bestaan met diverse leuke en aantrekkelijke acties.

www.dekker-verhuur.nl
www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl   
volg ons op facebook!

Dekker Verhuur 25 jarig jubileum

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info