Dekker Hoogwerker Verhuur: onderscheidende specialist met groot assortiment

Dekker Hoogwerker Verhuur heeft zich in 2000 als eerste machineverhuurder in Harderwijk gevestigd. Daarna zijn er veel verhuurbedrijven bijgekomen, waardoor Dekker besloot zich toe te leggen op hoogwerkers. En daar is Dekker Hoogwerker Verhuur specialist in geworden. Inmiddels aanbieder van het ruimste en breedste assortiment in de regio.

“We begonnen met 3, maar hebben nu 40 verschillende type hoogwerkers in ons assortiment. Op een vloot van ruim 80 hoogwerkers. Van machines voor ruw buitenterrein tot machines die super schoon moeten zijn voor de food industrie,” vertelt eigenaar René Dekker.

De hoogwerkers voor buiten zijn dieselmachines en de binnenmachines werken op accu. “We vinden het belangrijk om aan duurzaamheid te werken. Daarom hebben we ook hybride machines. Deze machines maken geen lawaai en hebben geen uitstoot.”
 
Dekker Hoogwerker Verhuur bestaat uit een klein team van gespecialiseerde mensen. “Onze medewerkers gaan met plezier en vol enthousiasme naar hun werk. Dat stralen ze uit naar de klant en dat vinden we belangrijk. Het gaat ons er niet om, om de grootste te zijn. We willen goed zijn in wat we doen,” aldus René.

“Omdat we ons hebben gespecialiseerd in hoogwerkers, kunnen we in alle soorten vraagstukken meedenken. Onze medewerkers zijn dagelijks alleen maar met hoogwerkers bezig, waardoor zij goed op de hoogte blijven van alle steeds veranderende veiligheidsvoorschriften en milieueisen.” 

Dekker levert aan verschillende bedrijfstakken, zoals de industrie, de bouw, aan boomsnoeiers of aan schildersbedrijven.

“Hoogwerkers zijn ideaal voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing,” vertelt René trots. “Als een schilder bijvoorbeeld over een serre heen moet, om een aanbouw te schilderen. Of in een fabriek waar een opslagtank staat, waar een leiding boven loopt die vervangen moet worden. De monteur moet over die machine heen kunnen, terwijl de fabricage door moet gaan. Dit soort vragenstukken vinden wij juist leuk om op te lossen.” 

Werken op hoogte is gevaarlijk

Een hoogwerker is hiervoor het veiligste middel. Maar ook niet zonder gevaar. Daarom worden er steeds meer aanpassingen gedaan in de beveiliging van hoogwerkers. “Onze medewerkers geven gedegen instructies aan de huurder. En we verzorgen ook hoogwerkertrainingen. Deelnemers kunnen bij ons hun hoogwerkercertificaat halen,” laat René weten.
 
Als zich iets nieuws aandoet in de markt, gaat Dekker Hoogwerker Verhuur daar zoveel mogelijk in mee. “Zo hebben we nu bijvoorbeeld een type met speciale rupsbanden die over een grasveld kan zonder het gazon te beschadigen. We proberen ons echt te onderscheiden. Samen met onze specialistische kennis en ons grote aanbod is dit onze kracht.”

Dekker Hoogwerker Verhuur Harderwijk

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info