Dekker Hoogwerker Verhuur verhuist naar nieuwe locatie!

​Sinds kort is Dekker Hoogwerker Verhuur verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Reaumurstraat 5 in Harderwijk. “De oude locatie was te klein”, vertelt Rene Dekker. “Op de oude locatie aan de Edisonstraat was ruimte voor 60-70 hoogwerkers. Tegenwoordig zijn we gegroeid naar 100 hoogwerkers en daarom kwamen we ruimte te kort”.

Drie jaar geleden is Rene Dekker zich meer gaan specialiseren in hoogwerkers om een stapje voor te zijn op concurrenten.

Dekker Hoogwerker Verhuur heeft een breed assortiment en een goede voorraad. Rene Dekker vindt het belangrijk om te blijven groeien: “Met de nieuwe locatie kunnen wij de klanten en markt goed voorzien. Wij leveren hoogwerkers door geheel Nederland maar we zijn vooral sterk en actief in het midden van het land.”

“Het pand waar we nu zitten is prachtig, het weggennet is net vernieuwd waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn. De straten zijn ruim en parkeren kan gemakkelijk voor de deur”.  Een ander groot voordeel van de nieuwe locatie is de goede werkplaats. Daarnaast kunnen we laden en lossen op eigen terrein. “Op de vorige locatie moesten we voor het laden en lossen de straat op rijden. Nu we het laden en lossen op eigen terrein kunnen doen is dit een stuk veiliger. Veiligheid is erg belangrijk als het gaat om hoogwerkers, daarom willen we zelf het goede voorbeeld geven”.

In april vierde Dekker Verhuur hun 25-jarig bestaan. Op 1 april 1994 startte René Dekker het bedrijf voor de verhuur van gereedschappen, steigers en handel in gebruikt materieel en materialen.

Sinds 2000 zit Dekker Verhuur in Harderwijk. Ook heeft Dekker verhuur in Nunspeet een vestiging waarbij het bedrijf volop actief is met de verhuur van machines en materieel voor onder andere bouw en evenementen.

In Harderwijk zijn wij ons gaan specialiseren in de verhuur van hoogwerkers met een vloot van inmiddels 100 hoogwerkers. “Hoewel we groeien, blijven we het belangrijk vinden om persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten. Hiermee willen we ons onderscheiden. De behoeften van de klant blijft bij ons voorop staan. We blijven een kleine onderneming met korte lijnen en persoonlijke contacten met de medewerkers”.

Dekker Hoogwerker Verhuur

Dekker Hoogwerker Verhuur

Adresgegevens

Reaumurstraat 5
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-454981

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.00 uur
Di 7.30 - 17.00 uur
Wo 7.30 - 17.00 uur
Do 7.30 - 17.00 uur
Vr 7.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info