De Boterlap

De Boterlap

Welkom bij de Boterlap

Harderwijk Live - Nacht van de Nederpop

Herleef de gouden dagen van de Nederlandse popmuziek van weleer, tijdens Harderwijk Live – Nacht van de Nederpop. Zing mee met de Nederlandse popiconen die hun grootste kneiters weer tot leven brengen in Harderwijk.

Preuverie op de Markt in Harderwijk

Door Marco Jansen - Vanaf 1983 is er jaarlijks in de zomermaanden een preuverie met liveoptredens op de Markt. De Preuverie was in de volksmond een begrip tot deze in 2009 werd veranderd in Harderwijk Live. Deze zomer keert de preuverie terug op de Markt, op donderdag 25 juli, 1 augustus en 8 augustus.

Harderwijk Live: Jan Smit en 3JS

Klaar voor een avondje lallen en meezingen? Dan is Harderwijk Live “Paling en Co” jouw place to be! De enige echte Jan Smit kon na die fantastische editie van vorig jaar niet wachten om terug te keren naar de tweede paling stad van Nederland.

Programma Harderwijk live

Ook deze zomer gaan we weer met z’n allen feesten op de Markt! Zaterdag 6 juli wordt Harderwijk Live afgetrapt met de allereerste editie van deze zomer: “Paling en Co”. Ze starten gelijk met een knaller van een avond met verschillende topartiesten, zoals Jan Smit, de 3 J’s, Ancora, Ramon Sandbergen en natuurlijk wordt ook Harderwijk vertegenwoordigd, met onze Harderwijkse helden Deejay Jent en Mitchel Tombal!

Vacature opstart kok bij de Boterlap Groep

Werken van 09:00-17:00 uur op doordeweekse dagen onmogelijk als kok? Bij de Boterlap niet! De Boterlap Harderwijk is op zoek naar een Opstart Kok. Je bent de basis van het keukenteam om, je raadt het al, de keuken elke dag op te starten. Dankzij jou begint iedere dag goed, wordt de lunch een succes en bereid je de avondspits voor.

De Boterlap Groep gaat met tijd mee ‘Goed kijken wat de gast wil en hoe kunnen we dat geven’

Door Marco Jansen - Zijn vader uit Hierden had de fietsenzaak Boonen aan de Mecklenburglaan en zijn moeder runde banketbakkerij Van Bentum in Ermelo. Dat Gert Boonen ook ondernemer zou worden, was geen verrassing. De 50-jarige Harderwijker is dit jaar 20 jaar eigenaar van De Boterlap en heeft de afgelopen periode een mooie diversiteit aan horecazaken opgebouwd. “Het staat nu goed, we blijven continueren en doorontwikkelen, want meegaan met de tijd is belangrijk.”