Vacature opstart kok bij de Boterlap Groep

Werken van 09:00-17:00 uur op doordeweekse dagen onmogelijk als kok? Bij de Boterlap niet! De Boterlap Harderwijk is op zoek naar een Opstart Kok. Je bent de basis van het keukenteam om, je raadt het al, de keuken elke dag op te starten. Dankzij jou begint iedere dag goed, wordt de lunch een succes en bereid je de avondspits voor.

Wat doet een Opstart Kok?

 • Een goed begin is het halve werk! Je start de keuken op en zorgt dat deze klaar is voor de dag. Zo voer je inspecties uit, richt je alles in en check je de voorraad.
 • Is de keuken klaar voor onze gasten die na een rondje door de stad wat lekkers lusten? Dan draai je met het team de lunch.
 • Mise en place: je bereidt zoveel mogelijk gerechten voor de avondspits voor.
 • Samen met jouw team run je de keuken overdag en heb je onze gasten heerlijk in de watten gelegd!

Bij de Boterlap kookt het over van de voordelen!

Ze binden je graag aan het keukenteam. Daarom serveren ze jou:
 • Een salaris tussen de €2200 en €2400.
 • Fooi! Ze verdelen dit eerlijk onder de collega’s, zodat iedereen meeproeft van het succes.
 • Groei! Heb je ambities? Dan gaan ze met je in gesprek om jouw pad uit te stippelen.
 • Goede kwaliteit. De ingrediënten zijn met zorg geselecteerd.
Ze werken samen met lokale leveranciers. Zo steunen ze elkaar en het is gewoon éxtra leuk! Daarnaast werken ze ook met grote merken, zoals: Smidt Zeevis (Rotterdam), Brood van Menno (IJsselstein) en Lindehoff (Baambrugge).

Solliciteer direct!

En waarom bij De Boterlap Groep?

Als Opstart Kok gaat je wekker vroeg en moet je hard aan de ‘bak’. Daarom doen ze er bij De Boterlap Groep verder alles aan om jou zo ontspannen mogelijk je werk te laten doen.
Zo:
 • Hoef je je eigen werkkleding niet te wassen, dat doen zij.
 • Krijg je 50% personeelskorting bij hun restaurants.
 • Gaan ze graag mee met de tijd als het gaat om de systemen, restaurants en de actuele horecatrends.
 • Heb je veel ervaren collega’s om je heen waar je veel van kunt leren.
 • Organiseren ze de leukste teamuitjes van de Veluwe. Al zeggen ze het zelf.
 • Is hun keukenbrigade hecht en heerst er veel saamhorigheid.

 Waar kom ik terecht?

In het hart van het centrum van Harderwijk, op de Markt, vind je De Boterlap Harderwijk. Het is dé plek voor mensen om samen te komen: van kopje koffie in de ochtend tot een dansje diep in de nacht!. Dat maakt het werken bij De Boterlap Harderwijk ook zo gezellig. Op je vrije dag even gezellig een borreltje doen? Zij betalen de helft voor jou!

Onderdeel zijn van De Boterlap Groep betekent onderdeel zijn van één grote familie. Waarom ze zo close met elkaar zijn? Samen werken ze aan het plezier voor hun gasten, elke dag weer. Zo zetten ze altijd dat extra stapje op drukke momenten, doen ze er alles aan om hun gasten met een glimlach te zien vertrekken én mogen ze zijn wie ze zijn en worden die ze willen worden. Ook al werk je niet van 9 tot 5, ze houden wel rekening met ieders persoonlijke situatie. Denk aan een gezin met kinderen, schoolrooster of wedstrijdprogramma.

En dan?

Ze laten je zo snel mogelijk weten of je uitgenodigd bent voor een kennismaking. Het gesprek voer je met Nicole, HR-manager van De Boterlap Groep. Mocht de chef ook aansluiten, dan geeft ze dit van tevoren bij je aan. Uiteraard voeren ze het gesprek onder het genot van onze heerlijke koffie, een verse kop thee of een verfrissend drankje. Aangenomen? Gefeliciteerd en welkom bij De Boterlap Groep!

De Boterlap

Adresgegevens

Markt 5
3841 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-429660

Meer info