De Boterlap

De Boterlap

Welkom bij de Boterlap

De Boterlap

Welkom bij De Boterlap Harderwijk, sinds 1958 gevestigd aan het gezelligste horecaplein van Harderwijk, de Markt. 

Neem plaats in onze sfeervolle Botanic of kies voor het restaurant op de eerste verdieping, met uitzicht op de Markt. Geniet van onze lunch, diner of uitgebreide borrelkaart! Ook ontvangen wij u graag op ons overdekte en verwarmde terras. Het hele jaar door is het hier goed te vertoeven. Wilt u toch liever de sfeer van ons historische bruine café proeven? Wij schenken hier meer dan 50 soorten bier. Een gezellige plek om te borrelen en in het weekend is het hier later op de avond feest. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze brasserie voor de lekkerste gerechten.

Feesten & partijen
Zoekt u naar een mooie locatie voor uw feest of bedrijfsborrel? De Boterlap is voorzien van verschillende ruimtes waar we een compleet verzorgd feest kunnen organiseren
 
Van bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, alles is mogelijk
Wij hebben diverse arrangementen om te borrelen, lunchen of dineren. Wij denken graag met u mee om u en het gezelschap een onvergetelijke ervaring te geven. Daarom zetten wij met maatwerk en persoonlijk advies uw wensen om in een gebeurtenis. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke feesten & partijen.

Reserveren
U bent van harte welkom bij De Boterlap Harderwijk! Graag vernemen wij bij de reservering of wij u binnen of op het terras mogen verwelkomen.

Van 10 tot 30 personen kunt u gemakkelijk zelf uw groepsaanvraag plaatsen. De aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en u ontvangt direct een mail met informatie.

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 30 personen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze salesafdeling. Dit kan per mail via [email protected]

Werken bij De Boterlap Groep
De Boterlap Harderwijk is samen met De Boterlap Ermelo en Buitenplaats Het Loo onderdeel van de Boterlap Groep. Of je nu werkt bij De Boterlap Harderwijk, Ermelo of Buitenplaats Het Loo; je bent bij ons onderdeel van een hecht team. Zelfs met ca. 150 collega's voelt het nog steeds als one happy family. Deze enthousiaste mensen én onze continue kwaliteit heeft geleid tot waar we nu staan. En daar zijn we trots op. Daarbij vinden we het belangrijk om vooruit te kijken, plannen te maken en daarop in te spelen. Zo maken we De Boterlap Groep tot een nóg groter succes. 
De_Boterlap_terras_heater_1000.jpg
De_Boterlap_restaurant_1000.jpg
De_Boterlap_Groep_menukaart_1000.jpg
De_Boterlap_Groep_biefstuk_1000.jpg
De_Boterlap_Groep_kok_1000.jpg
De_Boterlap_terras_1000.jpg
De_Boterlap_wijn_1000.jpg
De_Boterlap_Harderwijk_terras_avond_1000.jpg