VV Hierden komt met nieuwe ‘businessclub’

Vrijdagavond 23 maart 2018 is de nieuwe businessclub van VV Hierden feestelijk gepresenteerd aan de 85 aanwezigen. 

Met de businessclub hoopt de sponsorcommissie van VV Hierden een andere- en betere manier te hebben gevonden om fondsen te werven.

“We gaan werken met drie sponsorpakketten, twee vaste en één op maat. We willen daarmee beter aansluiten op wat wij voor de ondernemer kunnen betekenen en de ondernemer voor ons”, zegt Thomas Westerhuis.

De club hoopt met deze nieuwe tactiek meer fondsen te werven. “Nu gaat het geld van de sponsorgroep vooral naar financiële ondersteuning van de A-selectie, maar wij hopen dat er genoeg binnen komt om ook meer ondersteuning te bieden aan andere selecties binnen VVHierden.”

Toon Gerbrands, algemeen directeur van voetbalclub PSV was uitgenodigd om een presentatie te geven,  zijn verhaal ging over de “ Maakbaarheid van Succes” en de visie, actie en passie voor de sport, gevolgd door twee uur van “samenzijn”, onder het genot van vele drankjes en goede muziek.

Geld uitgeven om het te kunnen verdienen. De komende maanden zal blijken hoeveel sponsorcontracten de businessclub weet te verzilveren.

De avond is succesvol verlopen met de presentatie van de de nieuwe Businessclub VV Hierden door Alfred Hop. Gisterenavond hebben zich 18 sponsoren aangemeld en dat is een mooi begin om te verder uit te bouwen.


Aftrap businessclub VV Hierden 23 maart 2018