Voordracht Holleman als lijsttrekker Gemeentebelang

Het bestuur van Gemeentebelang Harderwijk-Hierden draagt fractievoorzitter Bert Holleman (58) voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. 

Holleman, die in 2018 Gerrit Kevelam opvolgde als fractievoorzitter, heeft er ontzettend veel zin in om er nog eens 4 jaar de schouders er onder te zetten

Holleman over de voordracht: ,,Ik voel me enorm vereerd dat ik word voorgedragen als lijsttrekker en hoop op de steun van de leden. Met een prachtig groep mensen zijn we volop bezig met alle taken die ons dagelijks bezig houden. Dat mensen ons steeds beter weten te vinden, bewijst dat we het als partij goed doen. In de forse ledengroei is dat ook goed terug te zien.” Dat de partij WIJ Harderwijk zich bij Gemeentebelang heeft aangesloten beschouwd Holleman als een kers op de taart.

Holleman: “Gemeentebelang bestaat al meer dan 34 jaar en is eerlijke lokale partij zonder nonsens, die opkomt voor de belangen van alle Harderwijkers en Hierdenaren. Doordat we niet verbonden zijn met een landelijke partij die ons uit het Haagse wat kan opdragen zijn we in staat om lokaal het verschil te maken. Bij het tot stand komen van ons programma gooien we het over een ander boeg, we betrekken binnenkort niet alleen onze leden maar alle Harderwijkers en Hierdenaren.

Iedere Harderwijker of Hierdenaar mag drie punten bij ons indienen die hij of zij belangrijk vind in ons programma. De komende 4 jaar gaan we ons daar hard voor maken. Hiermee faciliteren we in een hele makkelijke keus om in maart 2022 op Gemeentebelang te stemmen, omdat ieders input zoveel mogelijk is terug te zien in ons programma.”

Na de zomervakantie besluiten de leden van Gemeentebelang of Holleman de kar mag trekken.

Bert Holleman
(Eigen foto)