Sticker op de brievenbus?

Campagne nieuws - Beste lezer, wij hebben elkaar gemist, want je hebt een sticker op de brievenbus die duidelijk maakt dat je geen ongeadresseerd drukwerk wilt ontvangen. Natuurlijk vinden ze van de ChristenUnie dat heel begrijpelijk want zij zijn voor het beperken van onnodig afval. 

Toch vinden ze het ook jammer want de kans is groot dat je aangesproken zou worden door een partij die bewust kiest voor duurzaam samenleven en omgaan met de schepping

Samen recht doen
Elk mens is uniek en waardevol! Wie je ook bent: jij telt mee! De ChristenUnie wil dat elke inwoner van Harderwijk en Hierden tot bloei kan komen. Veel inwoners kunnen dat op eigen kracht doen en diegenen die daarbij (tijdelijk) extra ondersteuning nodig hebben, willen ze graag een helpende hand bieden. Hierbij worden ze geïnspireerd door Gods liefde voor de wereld en nemen ze de Bijbel als vertrekpunt. De ChristenUnie wil bouwen aan een samenleving waarin aandacht is voor wat écht telt: zij willen Samen Recht Doen.
 
Samen:
'Alleen ga je sneller; samen kom je verder.' Zij kiezen ervoor om samen met onze inwoners op te trekken en hen in te zetten voor een mooier, gezonder en duurzamer Harderwijk en Hierden. Dat doe je vooral door samen in gesprek te blijven.
 
Recht:
De regels (het recht) zijn er voor de mensen - en niet andersom. Het is goed voor de samenleving dat iedereen zich houdt aan de gemaakte regels. Maar als een situatie vraagt om een uitzondering, dan moet er ruimte zijn om maatwerk te leveren.
 
Doen:
Ze willen het niet bij mooie woorden laten - ze willen actie! Harderwijk en Hierden worden steeds mooier maar dat gaat niet vanzelf. Daar moet aan gewerkt worden en het moet onderhouden worden. De ChristenUnie wil zich daar samen met al hun inwoners sterk voor maken.
 
Bekijk de speerpunten op: harderwijk.christenunie.nl/speerpunten

De resultaten
Ze hadden je graag verteld met welke resultaten van de afgelopen jaren ze blij zijn. Met de slogan “Voor de bloei van de stad” gingen ze vier jaar geleden de verkiezingen in. Nu de verkiezingen er aan komen is dit voor de ChristenUnie ook het moment om terug te kijken en verantwoording aan hun kiezers af te leggen over wat ze bereikt hebben.
 
Fractievoorzitter Mirjam Driest: “Politiek gaat niet om mooie voornemens of beloften. Het is belangrijk om te laten zien wat je bereikt hebt. Hoe we bloei voor de stad hebben gerealiseerd. Natuurlijk haal je resultaten in de politiek nooit in je eentje. Het vraagt samenwerking met de andere partijen in de raad. We zijn blij met en dankbaar voor alle steun die onze voorstellen kregen.”
 
Blader door onze resultaten op: harderwijk.christenunie.nl/resultaten


De kandidaten
Ze hadden henzelf graag aan je voorgesteld. Wie zijn die mensen die zich inzetten voor onze mooie gemeente Harderwijk? Die op werkbezoek gaan bij organisaties en ondernemers, stukken lezen, vragen stellen, voorstellen doen, gesprekken voeren met inwoners en besluiten nemen?
 
Leer onze kandidaten kennen op: harderwijk.christenunie.nl/kandidaten

Top 10 kandidaten ChristenUnie