Hierden krijgt een eigen dorpsraad met eigen budget om met initiatiefvoorstellen te komen

Campagne nieuws - Hierden is onlosmakelijke met Harderwijk verbonden. Een gemoedelijk dorp met een betrokken gemeenschap die omziet naar elkaar. Hierden is direct, duidelijk en kent traditionele normen en waarden. Oog voor ouderen en jongeren. 

Het CDA wil een dorpsraad, met een eigen budget om initiatieven in Hierden te realiseren. Veiligheid, de nabijheid van zorg, het behoudt van het dorpskarakter, dat zijn thema’s die we samen willen regelen

Het CDA gaat voor “Het idee voor Hierden”. Jaarlijks wordt een bedrag van 10.000 euro uitgeloofd voor een goed idee in Hierden als variant op het Stadsidee.

Het CDA investeert in plekken waar mensen samenkomen, zoals buurthuizen en wijkcentra. Persoonlijke ontmoetingen zijn voor ons een belangrijk wapen in de strijd tegen de toenemende eenzaamheid zowel onder jongeren en ouderen. Zo gaan we jouw stem laten horen.

Het CDA staat voor een betrouwbare en dienstbare gemeente die oog heeft voor de menselijke maat. We willen een gemeente die luistert naar de burgers, maatwerk levert en hen betrekt om samen tot oplossingen te komen. Zorg is voor iedereen beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar. Als raadslid van het CDA ben ik bereikbaar en regelmatig in gesprek met burgers en ondernemers. Ik zal samen met hen nadenken over hun problemen én vastberaden oplossingen aandragen in de raad en bij het gemeentebestuur. 

Adriaan Bruinink stels zich voor:

Hierden en Harderwijk! Gemeente Harderwijk! Mooier kan je niet wonen in Nederland! Ik ben dan ook trots dat ik een echte Harderwijker ben die in het prachtige Hierden mag wonen, samen met mijn vrouw Anneke en onze 4 prachtige kinderen!

Overdag werkzaam als HR en Salarisspecialist bij prachtige bedrijven in en rondom Harderwijk. Grote passie voor het maken van muziek met mijn orkesten en koren waar ik dirigent van mag zijn. Volledige tot mijzelf en rust mag komen als ik mag musiceren op het prachtige Bätz-orgel in de Grote Kerk van Harderwijk. Hierden en Harderwijk heeft ons veel te bieden!

Mijn betrokkenheid en belangstellig voor Harderwijk is groot. Van kinds af aan al door mijn familie met de paplepel ingegoten.
Ik wil daar graag het verschil in maken en als eerste goed luisteren naar de inwoners. Afspraak = Afspraak! Niet weglopen voor je verantwoordelijkheid en bereikbaar – toegankelijk zijn.  

Kortom, graag wil ik samen met het CDA Harderwijk – Hierden,  meewerken om deze prachtige gemeente nog een stukje mooier, boeiender en aantrekkelijker te maken.

Waar ik mij de komende jaren voor wil inzetten:
  • Een dorpsraad voor Hierden
  • Behoud van het dorpskarakter van Hierden
  • Tegengaan van eenzaamheid onder ouderen en jongeren
Adriaan Bruinink CDA Harderwijk Hierden