Evert Teunissen viert 50-jarig jubileum bij Wensink Harderwijk

Door Job Moll - Evert Teunissen is vandaag exact 50 jaar in dienst bij Wensink. Deze bijzondere dag kon het bedrijf natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. En dus werd alles uit de kast getrokken om Evert een onvergetelijke dag te bezorgen.

Evert Teunissen 50 jaar in dienst bij Wensink Harderwijk

In alle vroegte werd Evert opgehaald in een supersnelle sportwagen. Vanuit zijn woonplaats Putten vertrok hij rond kwart voor acht richting Harderwijk.

Eenmaal aangekomen bij Wensink stond al het personeel op hem op te wachten. Onder luid applaus stapte Evert uiteindelijk uit zijn sportauto. 
 
Na gezang, geklap en felicitaties moest Evert even alle indrukken verwerken. “Dit is echt een hele grote verrassing. Ik zou al in de auto stappen om naar mijn werk te gaan, maar toen kwamen ze mij ophalen met die mooie sportwagen. Ik had ook niet verwacht dat ze mij allemaal zouden opwachten bij het bedrijf. Dit is een hele mooie verrassing.” 

Evert voelt zich op zijn plek bij Wensink. “Ik voel mij hier thuis. Ik heb een hele goede band met mijn baas en heb het daarnaast super met mijn collega’s. Ik ga iedere ochtend nog met heel veel plezier naar mijn werk en dat komt door mijn fijne collega’s.”

“Aan het einde van het jaar ga ik met pensioen. Toch vind ik het nog wel heel leuk dat ik dit jubileum nog heb mee mogen maken. Het is een dag en een verrassing die ik niet meer snel ga vergeten.”

Wensink Mercedes-Benz Bedrijfswagens Harderwijk

Adresgegevens

Stephensonstraat 5
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414255

Openingstijden

Ma 8.00 - 22.00 uur
Di 8.00 - 22.00 uur
Wo 8.00 - 22.00 uur
Do 8.00 - 22.00 uur
Vr 8.00 - 22.00 uur
Za 8.00 - 12.00 uur
Zo Gesloten
Meer info