Donderdag is het dan weer zo ver! dan kan er weer volop geschaatst worden

Afgelopen weekend zijn de eerste voorbereidingen van Harderwijk op IJs begonnen.

Het Oude Stadhuis is al versierd in kerstsfeer en op de Markt is de ijsbaan al zichtbaar. De vloerdelen liggen al op de plek en de tent staat ook al.

Afgelopen dagen was het een kwestie van inrichten van de tent in gezellige winterse kerstsferen, de sponsorboarding bevestigen, slangen uitrollen, water op de baan en uiteraard moest de vriezer nog aan. Dan is het dit jaar, vanwege het 10-jarig jubileum, niet vijf maar zes weken lang genieten van schaatsen, winterse sfeer en gezelligheid midden in het centrum van Harderwijk. Een mooie manier om de laatste weken van het jaar door te brengen.
 
In het Winterpaviljoen is het genieten van lekkers, terwijl je de schaatsmoves gadeslaat. Je komt oude bekenden weer tegen en kletst weer gezellig bij terwijl zoon- of dochterlief geniet op het ijs. Drie weekjes later kan er ook weer gegleden worden in het Hortuspark, want vanaf een week voorafgaande aan en in de kerstvakantie vind je daar weer de enorme reuze glijbaan. Met banden glijd je om het hardst naar beneden en geniet je van de snelheid.
 
Zowel het schaatsen als het glijden is straks thuis op de bank weer te volgen op de website van Harderwijk op IJs als ook op HarderwijkFMtv op kanaal 14 van je televisie. Elke dag switchen acht camera's live tijdens Harderwijk Winterstad, terwijl je naar muziek luistert van  HarderwijkFM. Je kan dus eigenlijk niet meer om Harderwijk op IJs heen.

Donderdagavond om 19.00 uur opent bekend schaatsster Marianne Timmer samen met ijsprinses Nora Bos de tiende editie van de Harderwijkse ijsbaan. Zien we je gauw op het ijs?

Opbouw ijsbaan binnenstad Harderwijk

Germano Menswear
Fotostudio Merjenburgh
Jumbo Tweelingstad
De Hypotheekshop
Witkamp Benzine Stations
Van Drunen Installatiegroep B.V.
2ICT Automatisering en Computerbedrijf
Palingrokerij en Vischandel Dries van den Berg
MultiCopy
Carpe Diem Bloembinders
Koos Alberts Verzekeringen
Da Gabriele
Ekris Nijkerk BMW en MINI dealer
Klaassen Bedrijfskleding
CAI Harderwijk
iQOUNT adviseurs en accountants
AMO Bouw en Onderhoud
Sight Landscaping
Van Wijnen Harderwijk
Houthandel Albert van der Horst