Den Herder wordt Beddenspecialist Den Herder

Weet u eigenlijk wel hoe u slaapt en hoe u het beste kan slapen? De nieuwe winkel van Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk helpt u hier nu bij.

Het unieke Slaap.ID principe zorgt ervoor dat zowel uw slaapgedrag, slaaphouding als slaapligging gemeten kan worden zodat op basis van deze gegevens een passend, persoonlijk slaapsysteem kan worden gevonden.

Onafhankelijk slaapadvies op uw lijf geschreven. Niet de merken zijn leidend, maar uw specifieke kenmerken. 

Slaap ID: Slaapgedrag, Slaaphouding en Slaapligging

U krijgt een kleine bandje mee welke u rond uw middel draagt. Na enkele nachten wordt het apparaatje uitgelezen en ziet de beddenspecialist precies in welke houding u heeft geslapen, of u veel draait en keert en wat bijvoorbeeld uw omgevingstemperatuur is. Alleen met deze informatie is het mogelijk om echt een 100% sluitend advies te geven, zodat u beter uitgerust wakker wordt, meer ontspannen en comfortabeler slaapt.
 
Wilt u weten of uw huidige bed nog geschikt is doe dan thuis de profielscan test. In een paar minuten kan Beddenspecialist Den Herder via een meeting zien of uw bed aan vervanging toe is of nog geschikt voor uw situatie is. Ook in de winkel wordt deze meting gedaan om zeker te weten dat het gegeven advies klopt. 

Op uw lijf geschreven

De slogan van Beddenspecialist Den Herder is ‘Op uw lijf geschreven’. Van advies tot service staat de klant centraal. ‘Er is vrijwel geen product welke persoonlijker is als een bed. De aanschaf van een bed is een zeer lastig proces  en de koop is niet zomaar even een broodje bij de warme bakker, aldus eigenaar Albert den Herder.  ‘Als er dan niet goed geluisterd wordt naar de consument of de service ontbreekt hoe wil je er dan voor zorgen dat klant een goed gevoel bij zijn aankoop krijgt. Alles wat we doen en bij elke nieuwe ontwikkeling stellen wij ons dan ook de vraag is dit op het lijf geschreven van onze klanten. We hebben hiervoor ook de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl voor
geformuleerd.’ 

Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl*
Op uw lijf geschreven

 
  • 1. Slaap ID meting: Wij meten uw Slaap.ID voor een onafhankelijk advies
  • 2. Instelgarantie: Wij stellen gratis één keer uw bed na aankoop nogmaals in
  • 3. Omruilgarantie: U heeft op alle matrassen 30 dagen omruilgarantie
  • 4. Open op afspraak: Wij openen onze winkel wanneer het u uitkomt.
  • 5. Gratis montage en bezorging: Wij bezorgen en monteren gratis uw bed
  • 6. Matras retour: Wij nemen uw oude matrassen retour
  • 7. Proefslaapservice: Probeer een kussen tijdens de proefperiode
  • 8. Thuismeting: Gratis meting van uw huidige slaapsysteem
* Vraag naar de voorwaarden in de winkel en kijk op www.beddenspecialist.nl.

Collectie: Beddelicious - boxsprings met instelgarantie!

Beddenspecialist Den Herder werkt met erkende merken als Auping, Swissflex, LeDorm, Vandyck, Silvana en SLP Collection. Nieuwste aanwinst in het assortiment is het merk Beddelicious. Zeer mooie boxspring combinaties welke helemaal op maat ingesteld  kunnen naar uw SlaapID. Uniek bij Beddelicious is de instelgarantie. Mocht uw bed toch niet helemaal naar tevredenheid liggen dan kan de Beddenspecialist deze ter plekke thuis voor u aanpassen, zodat u zeker weet dat u altijd goed slaapt. 

Openingsactiviteiten:

Van 28 september t/m 15 oktober 2016 ontvangen de 1e 40 klanten een goed gevulde Goodybag en bij aankoop van een bed, matras of boxspring een cadeabon voor gratis textiel tot € 500,- 

Wie is Beddenspecialist.nl?      

Beddenspecialist.nl is een formule van Sleeptrade BV. Beddenspecialist.nl heeft een twintigtal vestigingen in Nederland. Deze worden geëxploiteerd door ervaren, lokale ondernemers die hun sporen in het beddenvak ruimschoots hebben verdiend. Bij elkaar bestaan de bedrijven xxx honderd jaar.
 
Voor meer informatie kunt u per telefoon terecht bij Albert den Herder, 0341-415363 of per e-mail via de site www.beddenspecialist-denherder.nl

Beddenspecialist Den Herder Harderwijk

Den Herder Slapen Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info