De jeugd heeft de toekomst; Maurice gaat zich inzetten voor goed onderwijs, een betaalbare woning en een duurzame stad

Campagne nieuws - Voor jongeren is de politiek vaak stoffig en langdradig. Het gaat niet over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren; belangrijk zijn voor mij. Door corona is ons leven op zijn kop gezet. 

Van de ene op de andere dag veranderde de wereld, alles was dicht en we zaten thuis. Geen studententijd, geen woning of kamer en niet kunnen sporten

Na twee jaar corona hebben veel jongeren het moeilijk. Ze zitten in de knoop met zichzelf; hun persoonlijke ontwikkeling en sociale leven staat stil.

"Ik voel me thuis bij het CDA omdat dit een partij is waar jongeren volwaardig meedoen en gehoord worden. Het is de hoogste tijd om de jongeren een stem te geven. Goede hulp te bieden voor jongeren die in de knel komen en er niet in slagen om mee te doen in onze samenleving. Het CDA staat voor: goed onderwijs, een betaalbare woning, een vaste baan met zekerheid, goed openbaar vervoer en een duurzame wereld."

"Ik ben Maurice de Paauw. Als toekomstig raadslid van het CDA geef ik een duidelijke stem aan de jongeren in het politieke debat en in de samenleving, zodat wij een goede start kunnen maken en verder kunnen met ons leven. Nieuwsgiering naar ons programma voor Harderwijk en Hierden, check onze website"

Maurice de Paauw CDA Harderwijk Hierden