De 20-jarige Lloyd-Leonard Opdam uit Harderwijk lanceert zijn eigen politieke website

Lloyd-Leonard Opdam heeft vanaf vorige week zijn eigen politieke website waar hij met zijn columns maatschappelijke vraagstukken en het bestuur van Nederland bespreekt.

Opdam is net klaar met zijn VWO opleiding op het CCNV in Harderwijk en vertrekt naar Utrecht waar hij Bestuurs- en Organisatiewetenschap gaat studeren aan de USBO universiteit

Als je aan de 20-jarige Harderwijker vraagt waarom hij politiek zo interessant vind, antwoord hij met het volgende: “politiek is oorlog zonder bloedvergieten. Iedereen gaat de strijd met elkaar aan omdat die partij of persoon denkt het gewenste te weten en de kunst te hebben om dat te verzoenen met het mogelijke.” 

Maar wat wil Lloyd-Leonard bereiken met zijn website. Het doel is om jongeren meer bij de politiek te betrekken. Met deze nieuwe website leren jongeren over de politieke geschiedenis van ons land en hoe we van de geschiedenis kunnen leren. Ook worden actuele problemen uitgebreid besproken en kan iedereen reageren en daarmee de discussie aan gaan. Hij vindt het belangrijk dat mensen zich bezig blijven houden met het bestuur van Nederland, dat is iets wat hij hoopt te bereiken met zijn columns/opinies. 

Met behulp van vrienden uit de politiek probeert Opdam zich verder te ontwikkelen als politicus en schrijver. Vind je het leuk om hem te volgen neem dan een kijkje op zijn website lloydleonardopdam.nl of via social media.

Lloyd Leonard Opdam
(Lloyd Leonard Opdam)