Cor Jan Korevaar van het CDA stelt zich voor

Campagne nieuws - Het CDA gaat zich inzetten om de bereikbaarheid van Harderwijk te verbeteren, toerisme nog beter op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat de lasten voor burgers zo laag mogelijk blijven.

De toenemende drukte op de weg zorgt ervoor dat het steeds moeilijker wordt om een geschikte baan te vinden met een normale reistijd

Het CDA Harderwijk-Hierden zet zich in op een vlotte doorstroming op de A28 en de N-wegen. Ze willen graag een intercitystation in Harderwijk om het reizen met de trein aantrekkelijker te maken. Met goede aanpassingen wordt de overlast van files, geluid, fijnstof en sluipverkeer van de A28 vermindert.

Harderwijk heeft veel te bieden en toerisme is belangrijk voor onze stad. Toeristen kunnen volop genieten van het bos, het water en de historische binnenstad. Het CDA gaat de aantrekkelijkheid van Harderwijk versterken met een hotel, theater en stadscamping. De voorzieningen zijn goed toegankelijk voor jong, oud en mindervaliden.

Het CDA staat voor een gezond huishoudboekje van de gemeente. Al jarenlang dragen ze bij aan een sterke financiële basis, daardoor kunnen ze mensen steunen die deze hulp het hardst nodig hebben. Het CDA gaat de gemeentelijke lasten zo laag mogelijk houden; mensen die hun afval goed scheiden zien dit terug in hun portemonnee.
 
Cor Jan Korevaar stelt zich voor: 
Als geboren Harderwijker heb ik altijd een sterke binding met onze stad gehad. Ook toen ik tijdens mijn studiejaren ergens anders heb gewoond, bleef een groot deel van mijn sociale leven zich hier afspelen. Het was dan ook een natuurlijk keuze om met mijn vrouw in Harderwijk te gaan wonen. Inmiddels woon ik hier 18 jaar en heb ik 2 tienerkinderen, nu woon ik in Drielanden. Ik kom uit een CDA- familie waarin zowel mijn opa als vader gemeenteraadslid in Harderwijk waren. Ik vind het een eer om ook op deze wijze een bijdrage te leveren aan onze gemeenschap. Binnen het CDA ben ik al langer actief als bestuurslid.

Cor Jan Korevaar CDA Harderwijk Hierden