CDA Harderwijk - Hierden, Eric Kleyberg stelt zich voor

Campagne nieuws - CDA gaat zich inzetten voor een betaalbare woning voor iedereen en geven Harderwijkers voorrang op de woningmarkt in onze gemeente.

Wie zijn geschiedenis niet kent, weet ook niet waar we vandaan komen en waar het naartoe gaat

Als raadslid moet je onze gemeente kennen, voelen en begrijpen wat er onder de mensen leeft. Corona is een crisis die ons allemaal raakt. Elke bevolkingsgroep, maar zeker ook onze Harderwijkse ondernemers. In het huidige onzekere economische klimaat is een betrokken gemeente cruciaal. Als raadslid zal ik me inzetten voor maatregelen om de economische schade van de crisis te beperken en op termijn economisch herstel te bevorderen.

Een betaalbare woning is voor iedereen cruciaal. Een thuis dat bij je levensfase past. We willen voor iedereen een passende woning, of je nu een kleine woning wilt omdat je net bent gaan (trouwen of) samenwonen of omdat de kinderen de deur uit zijn of een iets grotere woning wilt omdat je kinderen hebt of een nieuwe liefde in je leven hebt die ook kinderen heeft en het niet meer past in je woning. We gaan meer woningen bouwen van goede kwaliteit. En geven Harderwijkers voorrang op de woningmarkt in onze gemeente. 

Eric Kleyberg stelt zich voor: 

Sinds 2015 woon Eric met zijn gezin in Harderwijk. Hij heeft altijd al interesse gehad voor de historie van Harderwijk en dit vertaald in een studie als Stadsgids en sinds een aantal jaar ook daadwerkelijk Stadsgids van het Gilde van Harderwijker Stadsgidsen. Ik durf te zeggen dat ik de stad goed ken in het heden maar zeker in het geweldige verleden!
Naast actieve sporter (fitness, hardlopen) en niet te vergeten sportvisser (kost helaas veel tijd) mag ik ook graag genieten van de plaatselijke restaurants samen met gezin en/of fijne vrienden. 

Ik hoop mij als Harderwijker, met het CDA Harderwijk (100% lokaal) sterk te mogen maken en als schakel te kunnen functioneren voor alle inwoners en ondernemers in de gemeente Harderwijk en een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in wat er concreet, door gemeente geïnvesteerd wordt, dit ook positief bijdraagt aan de verbetering van de stad Harderwijk.

Eric Kleyberg CDA Harderwijk