Winterpret in Harderwijk

Tijdens de feestdagen is het op en top genieten in de binnenstad van Harderwijk. 

Genieten we al drie weken lang van ijspret, de lol kan niet op met de komst van de reuze hoge glijbaan in het Hortuspark.

Sinds afgelopen vrijdagmiddag roetsj daar immers van een 40 meter lange glijbaan waar je met tube op je snelst naar beneden komt. Er werd al gretig gebruik van gemaakt! 

Glijden of schaatsen met kerst?

Ook op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de ijsbaan van Harderwijk op IJs gewoon geopend. Van 12.00uur tot 17.30uur, verdeeld in 3 blokken, is het gezellig toeven op en rondom het ijs. Dus heb je na de gourmet op eerste kerstdag of de oliebollen op Oudejaarsavond zin in frisse lucht? Kom dan vooral met de familie naar de Markt in Harderwijk om te schaatsen of geniet vanuit het Paviljoen met een warme choco in de hand van de schaatsers die hun rondjes draaien.
 
Het schaatsen wissel je af met glijden in het Hortuspark. Kijk voor de openingstijden op de website. Glijmuntjes zijn te koop bij de ijsbaan en de glijbaankassa. Voor € 0,50 per muntje mag je de trap beklimmen om vervolgens met een mooie vaart naar beneden te glijden. Ben je een enthousiasteling? Koop dan een 10-ritten glijkaart voor € 4,50 en geniet! Je mag de glijbaan op als je 5 jaar of ouder bent en langer dan 1 meter hoog bent. Durf jij het aan?  

Discoschaatsen

Op de vrijdagavonden genieten velen van Disco on Ice. Vele kids tussen 8 en 11 jaar oud genieten tussen 17.15uur tot 18.45uur. De jeugd van 12 jaar en ouder schaatsen hun rondjes op de juiste beat tussen 19.00uur en 21.00uur. Tijdens de kerstvakantie worden extra discoavonden ingepland dus houd de website harderwijkopijs.nl/openingstijden in de gaten.

Gedurende kerstvakantie is de ijsbaan gewoon geopend vanaf 9.00 uur ’s ochtends voor vrij schaatsen. Kijk op de website www.harderwijkopijs.nl voor de exacte openingstijden van de ijsbaan en de glijbaan.

Germano Menswear
Fotostudio Merjenburgh
Jumbo Tweelingstad
De Hypotheekshop
Witkamp Benzine Stations
Van Drunen Installatiegroep B.V.
2ICT Automatisering en Computerbedrijf
Palingrokerij en Vischandel Dries van den Berg
MultiCopy
Carpe Diem Bloembinders
Koos Alberts Verzekeringen
Da Gabriele
Ekris Nijkerk BMW en MINI dealer
Klaassen Bedrijfskleding
CAI Harderwijk
iQOUNT adviseurs en accountants
AMO Bouw en Onderhoud
Sight Landscaping
Van Wijnen Harderwijk
Houthandel Albert van der Horst