Werkzaamheden tussen station en rotonde Stationslaan

In mei werkt Schagen Infra aan de Stationslaan. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente Harderwijk. De busdrempels ter hoogte van Stationslaan 19 vervangen ze door een asfaltdrempel. De drempels ter hoogte van Stationslaan 16 verdwijnen. Deze vervangen ze door asfaltverharding.

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 mei voeren ze de voorbereidende werkzaamheden uit. Verkeer, en dus ook de hulpdiensten, kunnen deze werkzaamheden passeren

Daarnaast werken ze ook enkele nachten:
  • nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei van 0.00 tot 5.30 uur
  • nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei van 0.00 tot 5.30 uur
  • nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei van 0.00 tot 5.30 uur 
Tijdens deze nachten blijven aangrenzende woningen, bedrijven en zijstraten bereikbaar via de Kiss+Ride-strook en het fietspad. Aan het begin en einde van het werkvak en ter plaatse van de Badweg staan verkeersregelaars. U kunt de werkzaamheden dus altijd passeren.
 
Herstellen beschadiging middenstrook
Op het deel van de Stationslaan tussen de rotonde en Westeinde herstellen ze een beschadiging die is ontstaan aan de overrijdbare middenstrook in de weg. Dit doen ze in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei. Als het wegdek op dat moment te nat is, wijken ze uit naar de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 juni van 0.00 tot 5.30 uur. Ter plaatse van deze werkzaamheden staan verkeersregelaars om verkeer veilig om de werkzaamheden heen te leiden.
 
Voor meer informatie kunt u contact met opnemen [email protected] of 038 – 477 82 88.