Vriendengroep geeft kerstontbijtjes weg

In deze donkere dagen voor Kerst ontstaan veel mooie initiatieven in Harderwijk. Zo ook bij Manouk Krikke, Kimberly Righolt en vrienden. Zij willen deze Kerst stil staan bij mensen die wel een verrassing kunnen gebruiken. 

"Wij willen graag tien gezinnen in Harderwijk verrassen met een uitgebreid kerstontbijt. Als vriendengroep dachten we dat het fijn zou zijn om iets weg te geven, in plaats van alles zelf op te eten", aldus Manouk

Ze roepen via hun sociale media Harderwijkers op om gezinnen aan te dragen. "En dan denken we aan gezinnen voor wie het financieel lastig is om zelf zo'n uitgebreid ontbijt op tafel te zetten." Manouk geeft aan dat er tot nu toe wat minder aanmeldingen zijn dan verwacht, maar dat er wel veel financiële steun kwam voor hun plan. Daarom ook via deze weg een oproep om gezinnen aan te melden voor dit ontbijt.

Ken jij een gezin dat wel een hart onder de riem kan gebruiken? Mail dan de volgende informatie naar [email protected]: het aantal gezinsleden, het adres, de contactgegevens, eventuele voedselallergieën en, het belangrijkste, waarom juist dit gezin?

De kerstontbijtpakketten worden 24 december bij de tien gezinnen aan huis geleverd. Aanmelden kan nog tot 10 december.