Sponsorloop groep zes voor Alpe d’Huzes

Groepen 6a en 6b van basisschool Het Startblok in Harderwijk hebben woensdagochtend 24 april ruim 2600 euro bij elkaar gerend voor het goede doel. Jeremy Bremer, de vader van Zoë Bremer uit groep 6b, doet dit jaar voor de tweede keer mee met de Alpe d’Huzes. Hij fietst 5 juni zes keer de berg op en af om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. 

Sponsorloop april 2024 Het Startblok

Zijn dochter helpt hem door zoveel mogelijk geld in te zamelen, samen met vriendinnetje en mede groep 6b-er Nora Hamstra

“We hebben al oorbellen, scrunchies, haarbanden en armbanden gemaakt en verkocht. Ook hebben we met een slager een worstenactie gedaan. Daar hebben we al meer dan duizend euro mee opgehaald”, zegt Zoë.
 
Een paar weken geleden hield ze haar spreekbeurt over de Alpe d’Huzes. Daarmee heeft ze haar klas heel enthousiast gemaakt. En de meester ook. “Hij vond het goed dat we een sponsorloop organiseerden voor allebei de groepen zes. Dat zijn 49 kinderen.” Samen hebben ze het mooie bedrag opgehaald van 2600 euro. “Ik zou het leuk vinden als we hierdoor andere kinderen motiveren om ook acties te bedenken voor een goed doel”, aldus Zoë.

Sponsorloop het Startblok Harderwijk