Vrienden Dames 1 vv Hierden

Recent is het initiatief genomen tot het creëren van een nieuwe vriendenclub 'de vrienden van Dames 1'. 

De vriendenclub is in het leven geroepen om Dames 1 te ondersteunen bij het realiseren van haar sportieve doelstellingen.

Ultieme doelstelling is om het dames- en meisjesvoetbal binnen de vv Hierden nog steviger op de kaart te zetten, waarbij de ambitie uitgesproken is om het damesvoetbal naar een hoger niveau te tillen.

De vriendenclub is klein begonnen. Verwacht wordt dat door een zwaan- kleef- aan- effect de vriendenclub geleidelijk zal uitbreiden. Eerste stap die gezet is, is om geld bij elkaar te krijgen om het voltallige team in wat aanvullende kleding te steken, trainingsfaciliteiten te creëren en overige teamactiviteiten te bevorderen. Het (mede) opstarten van een 'club van honderd' staat nog op de agenda.

Als vriend van Dames 1 word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen gedurende het seizoen, wordt je uitgenodigd voor de thuiswedstrijden en kun je mee in de bus naar de laatste uitwedstrijd, wat volgens streven de kampioenswedstrijd wordt. Ook bij het spetterende eindfeest is de 'vriend van' als VIP gast aanwezig.

De Vriendenclub staat open voor iedereen die Dames 1 een warm hart toedraagt. Binnen de Vriendenkring zullen er leuke bijeenkomsten georganiseerd gaan worden. Vrienden kunnen kennismaken en hun bedrijfsactiviteiten bij elkaar onder de aandacht brengen. Verder worden de Vrienden natuurlijk gepromoot door presentatie op de teampagina op Facebook. Hier zal ook aanvullende informatie te vinden zijn over de mogelijkheid om ook 'vriend van' te worden of om straks lid te worden van en de Club van Honderd.

VV Hierden Dames 1
 
De allereerste vrienden die gelijk aangehaakt zijn bij dit initiatief:
2ICT | Netwerk & ICT Professionals
Lijm- en Klusbedrijf Gert van den Bos
86 Bedrijfskleding
Restaurant Da Gabriele
Almere Gerechtsdeurwaarders B.V.
Spectral B.V.
Catering van den Berg
Sportcafe de Rumels
De Bruin bestratingen
Stijkel uw Makelaars
Hizi Hair - Castricum - Soest - Zeewolde
Versluis Infra Personeelsverhuur & Detachering
iQOUNT adviseurs & accountants

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info