2ICT Netwerk en ICT Professionals

2ICT Netwerk en ICT Professionals

Een gedreven team van ICT'ers: kennis, kunde en ervaring onderscheidt ons echt van de rest
2ICT Netwerk en ICT Professionals
2ICT is een innovatieve, regionaal opererende ICT dienstverlener voor het MKB met locaties in Zwolle en Harderwijk. Wij helpen organisaties met het maken van de juiste ICT keuzes. Door onze jarenlange ervaring weten we welke ICT uitdagingen er spelen.
Lees meer

2ICT neemt PK Assen over

23 maart 2023

Het it-bedrijf 2ICT (met vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Zwolle) heeft recentelijk weer een overname gedaan. De firma PK Assen is onlangs aangekocht en aan deze groeiende IT-firma toegevoegd. “PK Assen is actief in het noorden van het land. Ze hebben zich vooral gespecialiseerd in het it-beheer van zorginstellingen. Geweldig om dit bedrijf toe te voegen aan ons groeiende ict-roster”, aldus Erwin Bruinink, eigenaar van 2ICT.

Wat zijn de voor- en nadelen van firewalls (blog)

15 maart 2023

Weet jij wat de voor- en nadelen van firewalls zijn? Onbewust of bewust heb je als organisatie geregeld te maken met een firewall. Maar wat is dit nou precies en hoe beveiligt het jouw ICT omgeving? 2ICT legt jou graag uit wat een firewall is en waarom het belangrijk is dat je je firewall goed heb ingericht en deze op de juiste wijze werkt.  

2ICT neemt Bodis uit Lelystad over

8 december 2022

Het bedrijf 2ICT (actief vanuit vestigingen in Harderwijk en Zwolle) heeft onlangs een interessante overname gedaan. De firma Bodis Hosted Services uit Lelystad is aangekocht en aan deze groeiende IT-firma toegevoegd. “We zijn trots dat wij de kans hebben gekregen om het klantenbestand van Bodis qua IT te mogen ontzorgen”, aldus Erwin Bruinink, eigenaar van 2ICT.