Veilig op bezoek tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan. Een tijd om samen met familie en vrienden door te brengen. Bezoek is welkom in het ziekenhuis, maar daar liggen ook veel kwetsbare patiënten. Om een veilige plek te zijn voor hen en voor medewerkers geldt een maximaal aantal bezoekers per patient. 

Ook wordt aan bezoekers gevraagd om vooraf hun bezoekafspraak online te plannen, zodat het niet te druk wordt. Op deze manier is er een veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers

Maximaal aantal bezoekers
Een patiënt mag twee bezoekers per dag ontvangen. Dit kunnen twee volwassenen zijn of een volwassene en een kind. Bezoekers mogen per persoon maximaal een uur op bezoek komen.
 
Bezoekuren
De bezoekuren zijn tussen 14:00 en 20:00 uur, ook op eerste en tweede kerstdag. Op oudjaarsavond is de bezoektijd verruimd, namelijk van 14:00 tot 01:00 uur. De duur van het bezoek en het maximale aantal bezoekers is met oud en nieuw hetzelfde als op andere dagen.
 
Plan vooraf het bezoek in
Bezoekers die naar een algemene verpleegafdeling gaan, dienen hun bezoekafspraak online te plannen. Dit kan 24 uur van te voren. Ga rechtstreeks naar https://stjansdal.boekeenbezoek.nl. Of kijk op www.stjansdal.nl/bezoekers 
 
Bezoek voor moeder&kindcentrum, kinderafdeling of Intensive Care (IC)
Deze afdelingen hebben andere bezoektijden en -regels. Zie www.stjansdal.nl/bezoekers.
 
Niet op bezoek, wel een cadeau aan bed?
Dat kan via de webshop www.stjansdal.nl/webshop. Een bloemetje, een cadeaupakket of een knuffel zijn voorbeelden van producten in de online winkel van het ziekenhuis. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag aan bed bezorgd! Betaling gaat eenvoudig via iDeal.